Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хамилтън - шампион!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Ганчо, грехота е точно на теб да го казвам, но като си наслагал толкова много препинателни знаци, какво очакваш да се случи, да се засрамя от просташкия си вкус ли, що ли ? Това че ти си решил, че не може едновременно да симпатизирам на Хил и Шумахер, си е твое мнение, което не ме интересува особено, но тази поредица от питанки и удивителни не ти отива на досегашните постове във форума.
    Да, действително съм изумен от факта, че можеш да харесваш еднвременно двама пилоти най-непримирими врагове и най-противоположни стилове на поведение, каране и всичко. Разбира се, и каращи за различни отбори. И понеже съм удивен, затова и поредицата от препинателни знаци. Това за "просташкия вкус" си е лично твоя интерпретация. Всъщност тонът ми беше шеговит и дружелюбен, ако не си забелязал.Изобщо, не съм имал НИКАКВО намерение да се конфронтирам с теб по никакъв начин точно поради мнението което досега съм си изградил за теб. За съжаление, обаче, много не ми понасят нравоучителни тонове, особено когато с нищо не съм го предизвикал. Ако така ти харесва повече, мога да съм и много по-рязък.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
      snake написа:
      Ален Прост и Деймън Хил бяха и мои любимци, след тях съм имал само двама: Михаел Шумахер и Фернандо Алонсо. Колкото до Райконен, следващия сезон може и да не се състезава във Ф1, клюката е съвсем прясна .
      Ти ме разби като израелска армия ливанско село Как може да са ти били любими и Хил и Мишока?!?!?!?!?!? :D Това са две коренно различни концепции за спорта. Хил беше един от последните истински джентълмени като пилотите, които преди повече от 50 години са сложили началото на този спорт само с един ентусиазъм и почти без пари. Шумахер пък е неговата тотална противиположност по отношение на безскрупулност и т.н. (не ща да си кажа крайно отрицателното мнение за Шумахер за да не се пожеде поредния безкраен спор за него).
      Ей още се стряскате, като чуете за Великия, толкова години пълна хегемония... :D Ганчо ти защо се чудиш, аз бях фен на Шуми, но харесвах като стил и Деймън Хил независимо, че бяха големи врагове. Не знам защо реагираш така, твоя си работа. Не искам и да знам, но като прочетеш някЪде написано Шумахер и започваш Мишока и.т.н. Мислиш ли, че твоята омраза към Шуми трябва постоянно да я показваш в писанията си и какво целиш с това. Шумахер има много фенове, но той не се състезава вече за да им промениш мнението за него и остава в техните сърца такъв какъвто всеки го е запомнил за себе си. Нищо лично
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        Ей още се стряскате, като чуете за Великия, толкова години пълна хегемония... :D Ганчо ти защо се чудиш, аз бях фен на Шуми, но харесвах като стил и Деймън Хил независимо, че бяха големи врагове. Не знам защо реагираш така, твоя си работа. Не искам и да знам, но като прочетеш някЪде написано Шумахер и започваш Мишока и.т.н. Мислиш ли, че твоята омраза към Шуми трябва постоянно да я показваш в писанията си и какво целиш с това. Шумахер има много фенове, но той не се състезава вече за да им промениш мнението за него и остава в техните сърца такъв какъвто всеки го е запомнил за себе си. Нищо лично
        Не бе, аз знам, че има доста шумахеристи и съм напълно наясно, че не мога да им променя мнението. Не се и мъча. Моето мнение също никой не може да го промени. Просто си представям как двамата не можеха да се понасят навремето, колко коренно различни бяха и ми е чудно, че някой може да ги харесва и двамата едновременно. Помня как 98 година последното състезание в Япония всеки пускаше Шумахер напред (той тръгна последен след като изгаси колата си) да се бори с Хакинен. Само Хил го тътри като пепеляв тумбак 1/3 от състезанието. Имаше мноооого да му връща и успя. Е, точно тогава бях изпаднал в неистов кеф. :D
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Да взема пък да уточня, след като безобидния ми пост предизвиква такава полемика и се превръща в загадка на загадките, бих казАл . Когато се състезаваха едновременно и Хил, и Шумахер, като запалянко бях за Хил, но се възхищавах и на Шумахер и той стана следващия ми любимец. По същия начин стоят нещата и с Шумахер и Алонсо. А още по-отдавна бях фен на Ален Прост, което не ми пречеше да се възхищавам и на смъртния му враг Сена. Не влагам кой знае какви емоции, когато гледам Ф1 и запалянковщината ми е съвсем слабо изразена, просто се възхищавам на победителите и силните личности. Всъщност може би единствените пилоти, към които изпитвам(х) неприязън и по никакъв начин не могат да ми станат любимци са Мика Хакинен и Кими Райконен.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ivanko_rs написа:
            Ало,подръжните на брикета.Вии сте големи смешници бе,не виждате по-далеко от носа си и се хващате на ПР-те на Макларън,Рон Денис и английската преса.Нямало било шампион от Англия от незнам си коя година,че ко ма интересува мене и другите фенове това,къде пише че е борба на нациите и трябва през еди колко си години да стават шампиони.Точно такива като вас са му фенове на тоя брикет
            Ами, аз лично не съм подръжник на "брикета" и гальовно се обръщам към него с "кюнец" и "сажда" Единствено се радвам на Кубица, откакто Хил не е в играта. А заради "хегемонията" на Мишока Мишест и глупостите около него, почти не съм следил Ф1 в последните години.Ако "бяхте спечелили" титлата сега нямаше да има изказвания как всичко е наредено, а "колко сме велики" и с ла*няна клечка нямаше да може да се стигне фераристки нос!Ненавиждам футболната фенщина, особено когато е пренесена върху Формула 1 и за туйцък са ми забавни хленченето и фразите гръмки.
            Такова нагло копеленце няма място в спорт където играят и други по едно и също време...
            Странна фраза в устата на почитател на Михаел Шумахер - най-обикновен керпенски чобанин! "За кучета и котки може!? За свине майки - не може!?"
            Айде със здраве и няма нужда да ме убеждавате в противното,говоря за подръжниците на брикета и се съобразявайте,все пак пишете във ФИАТ форум а ФЕРАРИ е ФИАТ
            Обективната истина не пречи на това в кой форум пишем и дали сме фенове или мразители на брикета, мрикета и ...ета. Айде със здраве! И ако има нещо, да ме прощавате :P :D ПП- малък поздрав за тези, които вярват в корупционните схеми
            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

DEYAN IYI написа:
              ...ПП- малък поздрав за тези, които вярват в корупционните схеми
              Бях сигурен, че точно така е станало .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

DEYAN IYI написа:
                Странна фраза в устата на почитател на Михаел Шумахер - най-обикновен керпенски чобанин! "За кучета и котки може!? За свине майки - не може!?"
                Защо си мислиш че съм фен на Шумахер?Ей това ми обясни само.Точно аз никога не съм бил фен на Шумахер и докато той беше във Ферари,аз бях фен на Макларън!Точно ти пренасяш тука шибаната футболна запалянковщина.Аз съм върл противник на футбола,особено на българския точно заради гаменчетата които му се радват по стадионите.Точно ние автомобилните фенове които ходим по различните шампионати пак си патим от тези недоносчета,които се бъркат и в нашия спорт ,дошли с единствената идея да се напият.
                DEYAN IYI написа:
                Обективната истина не пречи на това в кой форум пишем и дали сме фенове или мразители на брикета, мрикета и ...ета.
                То "истината" не пречи,но тона трябва да е по-друг.....
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                  То "истината" не пречи,но тона трябва да е по-друг.....
                  Ами позволи да те цитирам:
                  ivanko_rs написа:
                  Ало,подръжните на брикета.Вии сте големи смешници бе......и се съобразявайте,все пак пишете във ФИАТ форум а ФЕРАРИ е ФИАТ
                  Май не точно аз съм човекът, който "пренася тука шибаната футболна запалянковщина".Радвам се, че имаме поне 2 общи неща Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 мразим футбола и Шумахер Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И искаш да ти обясня защо помислих, че си фен на Шумахер. Ами по същата по която ти реши, че тези, които не симпатизират на Ферари, са "подръжни на брикета" Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Айде усмивки и без сръдни!
                  Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Пак силни думи , мразя Шумахер Стига сте мразили бе хора , малко по ведро гледайте на нещата :D Омразата не води до нищо хубаво И какво ви е направил толкова Мишо :D от две години не се състезава а вие си го мразите явно има и такива хора които все нещо трябва да мразят
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Най-добрият винаги е и най-мразен. Няма да мразим някой безличен, на когото никой не обръща внимание. Така че омразата ви още по-силно доказва факта, че Шумахер е най-великият.Придържайте се към тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз мисля,че изказването на колегата не е много далеч от темата...звездите и големите личности винаги ще бъдат в устата на всички. За добро или лошо, но Хамилтън ужасно много прилича на Михаел Шумахер с безпардонната си самоувереност и огромно желание за победа. Аз също съм безрезервен фен на Шумата и този тип пилоти винаги ще имат крайни фенове и такива ,които докато са живи / пилотите,а и след това / ще дуднат колко били нагли и колко ги мразели...За мен Хамилтън е абсолютно заслужил световната си титла,защото всичко което се случи на пистата и извън нея е част от това да си най-добрия. Демек ако Ферари си бяха свършили работата ,както трябва сега този спор нямаше да съществува. На Ферари липсват: тактика;опит на пилотите в състезателна дистанция;опит на пилотите да си подготвят колите за състезанието; технически отборът е нестабилен...със сигурност има и много други фактори. Това са мои наблюдения.Изпуснатата титла при пилотите не е първа за Ферари...2006 също изпуснаха трофея с някои идиотски решения от бокса. Някои от тях публиката,а и не само тя считат за нарочни... !
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Ферари спечелиха титлата при конструкторите и изпуснаха титлата при пилотите...Това потвърждава мнението ми, което съм изказвал и друг път тука - най-добрият болид пилотиран за съжаление от магарета!Каквото и да говорим миналата година Райконен стана шампион благодарение на много щастливо стечение на обстоятелствата, а Маса... - да ме прощава ама има и той много хляб да изяде... И двамата са пилоти среден калибър, а не шампиони.Ще ме прощавате за кощунствените приказки, ама ако Леонсио седне в едно Ферари ... Та дори и Фетел...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            ...
                            Напълно съм съгласен с казаното, но освен грешките на "магаретата" и самите Ферари се оакаха...
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Какво да кажа, ако тоз клюн Леонсио седне у ферарито, ще ми се отвори допълнително време за почивка през съботните и неделни дни - просто ще спра да гледам формулата. То и сега, заради едните червени коли и отчасти заради Маса я гледам, ама тогава...
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

очаквам битка Алонсо (Ферари) - Хамилтън през 2010освен ако Рено не продължат прогреса си и още през 2009 му дадат равностойна колаи евентуално му минат мераците за Ферари, в което силно се съмнявам :D
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X