Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хамилтън - шампион!!!
Collapse
X
-
vesko написа:A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Честито на мен, като фен на Хамилтън може би единствения в този форум каквото и да говорите, Хамилтън си заслужи победата, въпреки че не бих се учудил за пореден път да измислят нещо и да го сведат с една позиция назад!!!хамилтън е номер 1, а видяхте ли гаджето му
Коментар
-
4o4kata написа:BEX---GT написа:Честито на мен, като фен на Хамилтън може би единствения в този форум каквото и да говорите, Хамилтън си заслужи победата, въпреки че не бих се учудил за пореден път да измислят нещо и да го сведат с една позиция назад!!!хамилтън е номер 1, а видяхте ли гаджето муA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
vesko написа:
Коментар
-
Това недопустимо комерсиализирано състезание не ми привлича вниманието след АЕРТОН ВЕЛИКИЯ.Но сте прави,че ШАМПИОНА винаги трябва да спечели последното състезание,а не да се моли някой да сгреши...и една точкааааа!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Е кво го хвалите тоя Хами я вижте как го дръпна "детето" чудо а Хамилтън едвам държеше пътя. Аз си задавам въпроса ами ако Маса небеше сменил гуми как щеше да е класирането. Защото това съм го виждал навремето само Шуми правеше такива рисковани трикове печелеше и ме радваше много.Обичам си работата.
Коментар
-
не, даже днес, това дойде като бонус само искам да кажа, че Фетел нямаше какво да губи, и това беше последната обиколка, и не знам аз се чудех какви нерви трябва да имаш, за да издържиш, явно Хамилтън има още да пораства, но спокойно, и това ще стане, и няма да се решават на косъм титлите му, живи и здрави, да гледаме и да се радваме на формулата много големи състезатели има в момента и за напред, звездите се оертават, ще е лудница според менA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Стана ми интересно това че Тимо Глок беше изпреварен два завоя преди финала тоест в обиколката в която Фетел лапна Хамилтън. А караха 3 или 4 обиколки с мокри гуми Освен това единствено Глок от пилотите в челото не смени гумите след като заваля доста се замислям дали това не е било част от стратегията на макларън.Историята познава и други такива случки.Евала на Фетел мъжка битка.За мен той е по добрия пилот от Хамилтън просто не е имал късмета да попадне в силен отбор.Искренно съжалявам за Маса за мен той трябвяше да стане шампион заслужава го.честито на всички съфорумци за победата на ФЕРАРИ тази годинаFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
няма какво да го мислим Глокако беше сменил гумите, изобщо нямаше да се стигне до тази драматична ситуациячовека рискува и се получи тованай-голямата грешка на Хамилтън беше, че от пазене не се беше подсигурила си стоеше в зоната гарантираща титлата и този дъжд щеше да му изиграе голям номертова е моторния спортдогодина - отново ...Фетел почти си подпечата договора с Ферари :D
Коментар
-
Абе каква стратегия на макларън, последните обиколки им трепереха шортите, а Фетел ги задмина като пътен знак. Тоя ако го сложат във Ферари или макларън ще му дишат прахта само Маса го закопа отбора му, момчето даде всичко от себе си. И съм сигурен, че за много хора той е шампион.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар