Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хамилтън - шампион!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един изключително глупав сезон с невероятен завършек! Световният шампион се отдаде на финландска водка и забрави, че трябва да си брани титлата и трябваше към нея да драпат две недоносчета - едното вечно вторият подгласник на Шумахер, а другото - арогантно копеленце, което си мисли, че всичко му е позволено на пистата. Само дето в последното състезание Фетел го направи на нищо великия карач на дъжд Истината е, че тази система на точкуване поощрява посредствеността. Победата няма вече почти никаква стойност. Шампион може да се стане спокойно и без победа. Хам щеше да бъде шампион и трети да беше завършил всичките 18 състезания. Нека му е честита титлата със щастливо подареното му пето място. Спечели си я с достойнство Да му е честито!
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Не знам защо се вторачвате само в едно тактическо за Хамилтън състезание и в типичните за латиносериал сълзи на Маса. Хамилтън е достоен шампион, какво като не е победил в последното състезание ? А след изпуснатата налепо титла през миналия сезон, щеше да е прекалено да я изпусне и сега. Друг е въпроса кой е най-добрия пилот, най-голямата личност във формулата: Фернандо Алонсо :D .Абе много шантаво състезание си беше това последното, а вече има и подозрения за нечестна игра от страна на Глок. Оказва се, че е трябвало да задържи зад себе си Фетел и Хамилтън само 800 м. до финала. А да не говорим за това, че последната му обиколка е с 20 секунди по-слаба от предпоследната, когато също е бил с гуми за сух асфалт. Лично на мен ми се стори странно това, че броени метри преди финала, още докато беше 6-ти, Хамилтън не правеше никакви опити да изпревари Фетел, все едно е знаел, че Глок ще ги пусне. Ако беше Шумахер, поне щеше да го притисне дори с риск за катастрофа, тези метри решаваха всичко, едва ли става дума само за желязна стратегия и здрави нерви ...
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        а вече има и подозрения за нечестна игра от страна на Глок. Оказва се, че е трябвало да задържи зад себе си Фетел и Хамилтън само 800 м. до финала. А да не говорим за това, че последната му обиколка е с 20 секунди по-слаба от предпоследната, когато също е бил с гуми за сух асфалт. Лично на мен ми се стори странно това, че броени метри преди финала, още докато беше 6-ти, Хамилтън не правеше никакви опити да изпревари Фетел, все едно е знаел, че Глок ще ги пусне. Ако беше Шумахер, поне щеше да го притисне дори с риск за катастрофа, тези метри решаваха всичко, едва ли става дума само за желязна стратегия и здрави нерви ...
        Да но обиколка преди това пистата е била по суха! Като вали е нормално да става все по морко! И да знаел е защото са му казали по радиото ... че го доближава! Нормално да го изпреварят и толкова лесно, защото на това изкачване със сухи гуми той просто се беше дръпнал!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Някой от тези, които твърдят, че "мачът е продаден", може ли да обясни как се се договорили, че и парички туй-онуй, за около минута А смешното възклицание "кооолко пари налели в отбора за седмица!!!". Ми, имали бол пари - дали! А зад Ферари като стоят един индустриален гигант и една държава!!!Аман от фераристи Ореваха всички форуми Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Поздраааав!
          Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

нека си реват тилтлата си е наХАМИЛТЪН!!!!!
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Ало,подръжните на брикета.Вии сте големи смешници бе,не виждате по-далеко от носа си и се хващате на ПР-те на Макларън,Рон Денис и английската преса.Нямало било шампион от Англия от незнам си коя година,че ко ма интересува мене и другите фенове това,къде пише че е борба на нациите и трябва през еди колко си години да стават шампиони.Точно такива като вас са му фенове на тоя брикет Такова нагло копеленце няма място в спорт където играят и други по едно и също време,то си и пролича,как може нито един пилот да не го харесва Ама май не можете да го осмислите това,и какъв е тоя шампион дето тръгва за 5-то място За 4-то да беше тръгнал щеше да е друго,а той за последното място което ще го направи шампион.За Фетел няма какво да казвам,те колегите му коментираха карането идеално.Такъв лигльо и лицемер не заслужава короната на Ф1,но като гледам и колко Ф1 е останала Ф1, напълно в сегашния и стил шампион е този който не заслужава,само тънки сметки и подмолни игри.Айде със здраве и няма нужда да ме убеждавате в противното,говоря за подръжниците на брикета и се съобразявайте,все пак пишете във ФИАТ форум а ФЕРАРИ е ФИАТ
              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Най-достойният сред достойните...Хамилтън президент на САЩ...ура ура ура.....Ще падна от смях, седях и гледах и не вярвах на Ушите си....бори се да финишира ПЕТИ, младок от посредствен отбор го изяде с чорапите.....в състезание, в което става световен шампион.Хамилтън на малкият пръст на Шумахер не може да се опре....а какво да говорим пък за Сена, Хил, Хакинен....и още колко велики имена, бори ли се до дупка за титлата. Ми спомнете си само финалните турове и борбите - Сена-Прост; Шумахер-Хил; Шумахер - Хакинен......От цялото състезание, единственото което ме впечатли и то крайно неприятно, е нелепото отпадане на Дейвид. В смисъл че в последното си състезание трябваше да финишира. Направо ми домъчня за него.А що се отнася до формулата като цяло, определено смятам, че я развалиха. Няма я тази борбеност, тази интрига....разни младочета с достойнство и чест до небесата....Гледам, само защото от малък съм луд фен. Не одобрявам и не мога да възприема Хамилтън шампион, просто защото смятам, че не го заслужава.А що се отнася до расистки квалификации, груби обиди и т.н....не ни отива на интелигентния форум... P.S. Ако по някакъв начин проникнете в душицата на Хамилтън...ама мнооого надълбоко, ще останете учудени как самият той гледа на себе си като световен шампион с подобен финал. Абсолютно съм сигурен. Това не е достойна и мъжка титла.Очаквам с нетърпение следващият сезон и стискам палци на Кубица....

Коментар

Авео написа:
                  Най-достойният сред достойните...Хамилтън президент на САЩ...ура ура ура.....Ще падна от смях, седях и гледах и не вярвах на Ушите си....бори се да финишира ПЕТИ, младок от посредствен отбор го изяде с чорапите.....в състезание, в което става световен шампион.Хамилтън на малкият пръст на Шумахер не може да се опре....а какво да говорим пък за Сена, Хил, Хакинен....и още колко велики имена, бори ли се до дупка за титлата. Ми спомнете си само финалните турове и борбите - Сена-Прост; Шумахер-Хил; Шумахер - Хакинен......От цялото състезание, единственото което ме впечатли и то крайно неприятно, е нелепото отпадане на Дейвид. В смисъл че в последното си състезание трябваше да финишира. Направо ми домъчня за него.А що се отнася до формулата като цяло, определено смятам, че я развалиха. Няма я тази борбеност, тази интрига....разни младочета с достойнство и чест до небесата....Гледам, само защото от малък съм луд фен. Не одобрявам и не мога да възприема Хамилтън шампион, просто защото смятам, че не го заслужава.А що се отнася до расистки квалификации, груби обиди и т.н....не ни отива на интелигентния форум... P.S. Ако по някакъв начин проникнете в душицата на Хамилтън...ама мнооого надълбоко, ще останете учудени как самият той гледа на себе си като световен шампион с подобен финал. Абсолютно съм сигурен. Това не е достойна и мъжка титла.Очаквам с нетърпение следващият сезон и стискам палци на Кубица....
                  Ето това е истината. Що се отнася да грубите обиди, не знам колко груба обида е "арогантно копеленце", но за мен Хамилтън си е точно такъв. По поста ти съдя, че и ти го мислиш, само дето не щеш да го кажеш в прав текст Догодина, както и всяка година :D , отново съм за Кими, дано изтрезнее Истината е, че макар и поклонник на италианското автомобилостроене, никога не съм бил ферарист, а съм за пилоти - Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill, Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen

Коментар

gantcho написа:
                    ... Истината е, че макар и поклонник на италианското автомобилостроене, никога не съм бил ферарист, а съм за пилоти - Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill, Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen
                    Ален Прост и Деймън Хил бяха и мои любимци, след тях съм имал само двама: Михаел Шумахер и Фернандо Алонсо. Колкото до Райконен, следващия сезон може и да не се състезава във Ф1, клюката е съвсем прясна .

Коментар

snake написа:
                      Ален Прост и Деймън Хил бяха и мои любимци, след тях съм имал само двама: Михаел Шумахер и Фернандо Алонсо. Колкото до Райконен, следващия сезон може и да не се състезава във Ф1, клюката е съвсем прясна .
                      Ти ме разби като израелска армия ливанско село Как може да са ти били любими и Хил и Мишока?!?!?!?!?!? :D Това са две коренно различни концепции за спорта. Хил беше един от последните истински джентълмени като пилотите, които преди повече от 50 години са сложили началото на този спорт само с един ентусиазъм и почти без пари. Шумахер пък е неговата тотална противиположност по отношение на безскрупулност и т.н. (не ща да си кажа крайно отрицателното мнение за Шумахер за да не се пожеде поредния безкраен спор за него).

Коментар

VETTEL FOREVER Поредното доказателство от Бразилия - изпревари СВЕТОВНИЯ ШАПИОН като "спрял да прави гуми" А това е поредния "измислен шампион" на Макларън............... С Тоя Рон Денис начело нищо добро не ги чака и се радвам че ще продължи да е начело на отбора....... Не може така да се гони шампионат страхливо и с дребни сметчици на точици.....Бъдете мъже бре ало Макларън.....Бийте се докрая, както го показа Маса.....

Коментар

защо пък си мислите, че ако ролите бяхя разменени нашите хора щяха да се борят задържително за победаза да стане Маса шампион със стил?няма такъв филм
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                            защо пък си мислите, че ако ролите бяхя разменени нашите хора щяха да се борят задържително за победаза да стане Маса шампион със стил?няма такъв филм
                            Има такъв филм и аз съм го гледал - Нейджъл Менсъл се казваше с Уилиамс - Рено...Късаше трътки направо... Даваше най-добра обиколка до последната обиколка, а не се пазеше... и прочее...Само, че сега сигурно и чекиите с презерватив си ги бият...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Менсъл...това му се е случвало един пътсамо тогава е бил на крачка от титлатаи проблемът му е бил пукната гума...причини за това многодалечната 1986, която едва ли се помни от някого от пишещите тукдаже съм сигурен че никой не е гледал това състезание в Австралияа когато Менсъл караше по начина за който си споменал, беше един едиствен сезони спечели титлата в средата на сезона
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

gantcho написа:
                                snake написа:
                                Ти ме разби като израелска армия ливанско село Как може да са ти били любими и Хил и Мишока?!?!?!?!?!? :D
                                Ганчо, грехота е точно на теб да го казвам, но като си наслагал толкова много препинателни знаци, какво очакваш да се случи, да се засрамя от просташкия си вкус ли, що ли ? Това че ти си решил, че не може едновременно да симпатизирам на Хил и Шумахер, си е твое мнение, което не ме интересува особено, но тази поредица от питанки и удивителни не ти отива на досегашните постове във форума.

Коментар

Working...
                                X