Никак не ми е приятно, но фактът си е факт. Досста напрегнат финал. Един от най-оспорваните , които съм гледал. Мноооооооооооо ме е яд!!!!!!Както и да е Маса беше невероятен!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хамилтън - шампион!!!
Collapse
X
-
uBoy написа:нищо не е залужил .. късмета за него си свърши работата, не само в това състезание
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
vaskobravo написа:и на мен ми стана много тъпо все си мисля че един истински шампион трябва да завърши с победа но от друга страна там са едни сметки......Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колкото и да не обичам Ферари (но непоклатим фен на Кими и финландската автомобилна рали-школа) искренно съжалявах за загубената световна тила за Маса. Той я заслужаваше. Само за три завоя шампионата за него се обърна с краката нагоре. Негри ще управляват света - това ще си проличи и след два дена (президентските избори в Щатите).
Коментар
-
е хайде сега, късмет...не може да казваме на бялото чернонашите хора направиха много грешки през сезонаМаса направи 3-4 фатални грешкиотборът още 2-3, както и две изпуснати 100% победипрекалено много савъпреки това има най-много победимисля че трябва да се върне старата точкова система10-6....
Коментар
-
И Хамилтън и Маса са ми еднакво несимпатични Но това последно състезание беше едно от най-невероятните, които съм гледал! Колкото се радвам за единя, толкова ми е жал за другия. Иначе щеше да е обратното. Малко ми е мъчно за бразилците. Честито и успех в бъдеще!Страшно много съжалявам и сърцето ми се къса за брата поляк Кубица Най-добрият през сезона! Дано догодина БМВ да дръпне още малко с техниката! Щеше да е още по-откачено състезанието, ако трима се чепкат за титлата, ама нейсе!Поздравления и за Рено!ПП- светът няма да се управлява от черни, а от полу-черни И двамата са смесени с русо Ямайка-нов световен лидер!!!
Коментар
-
Честито на мен, като фен на Хамилтън може би единствения в този форум каквото и да говорите, Хамилтън си заслужи победата, въпреки че не бих се учудил за пореден път да измислят нещо и да го сведат с една позиция назад!!!хамилтън е номер 1, а видяхте ли гаджето муA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар