Scorpion_BV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо Ферари се прецакват...???
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Явно не си много в час. Ако беше щеше да знаеш, че Шуми още от миналата година работи с Маса върху подобряване на карането му и резултата се вижда. Маса вече всеки старт е или лидер или кара стабилно за челна позиция. Така, че спести ми това със спящата красавица. Кими сега се сети да кара на края на сезона. Според мен точно той е спящата красавица която се пробуди ма да видим до кога. А негърчето според мен трябва Рон Денис да го прибере догодина и да го прати да тренира някъде и като се научи какво значи адекватност да го върне. Може и да има талант, но такива издънки дето прави втори сезон вече стават като тъп виц.
Коментар
-
негърчето стопяваше преднината на кими прогресивно и в прекия двубой го издуха и нервите на ледения не издържаха - свърши в загражденията. да - минаването на пряко, му даде предимство, но само до толкова да се изравни с кими. от там на сетне видяхте какво стана в пряк двубой."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
" ... Съдиите са преценили, че Хамилтън не е пропуснал достатъчно Райконен пред себе си и след това се е възползвал от въздушната струя от неговата кола, за да го изпревари още веднъж на първия завой! Тогава Хамилтън отново атакува Кими и след нов контакт между двете машини успя да мине пред финландеца, който по-късно отпадна. ... "Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Явно не си много в час. Ако беше щеше да знаеш, че Шуми още от миналата година работи с Маса върху подобряване на карането му и резултата се вижда. Маса вече всеки старт е или лидер или кара стабилно за челна позиция. Така, че спести ми това със спящата красавица. Кими сега се сети да кара на края на сезона. Според мен точно той е спящата красавица която се пробуди ма да видим до кога. А негърчето според мен трябва Рон Денис да го прибере догодина и да го прати да тренира някъде и като се научи какво значи адекватност да го върне. Може и да има талант, но такива издънки дето прави втори сезон вече стават като тъп виц.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Наказанието на Хамилтън е абсолютно правилно. Първо пресече напряко (вероятно не нарочно), след това наистина се върна зад Кими, но не изостана достатъчно и веднага хитро се мушна пред него, използвайки въздушната струя. След това Кими си изпусна нервите и като пълен левак подцени мократа настилка, завъртя се и отпадна. Така че победата на Маса е напълно заслужена. Ако имаше повече обиколки до края, съм сигурен, че Хамилтън щяха да го накажат с влизане в бокса и пак щеше да изостане.Продължавам да смятам, че най-добрия пилот в момента е Фернандо Алонсо. Но за съжаление е в неподходящ отбор.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gantcho написа:Когато съм започнал да гледам Ф1 ти си бил на 11-12 години. От тогава досега не съм изпускал състезание и знам всичко, което може да се знае за този спорт от неспециалист. Ти да не си специалист? Знам много добре кой е "менторът" на Фелипе Маса. Щом ти вярваш, че подобни "психотерапевтични сеанси" от страна на "великия" е причината за по-доброто представяне на Маса в последните няколко старта, твоя си работа, но аз пък имам право да се забавлявам от това. В този ред от мисли, ня смятам да ти "спестявам" нищо - тук всеки има право да си изкаже мнението. Можеш да си спестиш всичко сам като просто не четеш мненията, които не са като твоето Може би инструкциите на великия все пак попречиха на Кими да го резне в първата обиколка.
Коментар
-
Аз съм признал Кими за пълен бездарник още отпреди 5-6 години, когато Шумахер го изпревари на Маникур две обиколки преди края поради пилотска грешка на Ледения и стана шампион още на половината на сезона. Не знам какво го харесват някои този наглец - винаги ми е бил противен и след отказването на Шумахер, щях да спра да гледам формулата - само в симпатичния Маса ми беше надеждата. Райконен винаги някой му е виновен, винаги уж го преследва малшанс, всичко винаги е против него. Няма такъм неудачник просто. Там са ги взели и им плащат големите пари, за да карат все пак, а не да пият водка. Много съм доволен от това състезание, че с емоциите си като на хлапак, той сам се извади от борбата за титлата и дано от отбора вече хвърлят всички сили, за да помогнат на Маса.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Jimy, нищо не казваш за последните състезания, а беше убеден че Фераритата ще накажат Хамилтън. Май Люис ги намачка и в двете състезания, нищо че му взеха победата :D Аз не съм против момчетата на Ферари, но от това което показват, Маса идва доста скучен и бездарен, а Кими е несериозен, някак си не върви вече да се оправдава с това че няма късметFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Ей то имало и други карачи освен черния, Райко и Маса. Евала на Фетел как им натри носовете на всички, май че другите взеха да ми омръзват.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
cho написа:Jimy, нищо не казваш за последните състезания, ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Защо Райконен да е бил ограбен, и от кого, мисля че той сам си е виновен защото не успя да се задържи на пистата. А Хамилтън смятам че наистина е ограбен, защото можеха да го накажат със стартиране от по-задна позиция следващото състезание, а не - един финишира първи, радост, шампанско, после не, друго ще е, еми що не направиха и наново качване на подиума с новия победител. Тъпо и грозно се получи! А Маса - като в небрано лозе, даже и се обажда накрая Но все едно, важното за мен е че Люис рискува, направи шоу, показа дух и гледахме невероятна биткаFIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
cho написа:Защо Райконен да е бил ограбен, и от кого, мисля че той сам си е виновен защото не успя да се задържи на пистата. А Хамилтън смятам че наистина е ограбен, защото можеха да го накажат със стартиране от по-задна позиция следващото състезание, а не - един финишира първи, радост, шампанско, после не, друго ще е, еми що не направиха и наново качване на подиума с новия победител. Тъпо и грозно се получи! А Маса - като в небрано лозе, даже и се обажда накрая Но все едно, важното за мен е че Люис рискува, направи шоу, показа дух и гледахме невероятна биткаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега Predatorsi, намери ми моля те точно къде са тези изказвания на Хамилтън, защото аз не прочетох никъде такива, от сорта "аз съм най-добрия", ама никъде. Така че, моля те намери къде го има това което твърдиш че е казал, защото ако това са само интерпретации, съжалявам но не мога да се съглася! Аз лично не съм прочел никъде изказвания от сорта, едисикой направи неправилна маневра, имаше късмет и темподобни злобни и завистливи..FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
-
Хамилтън наистина започва да прилича на някои други пилоти...да "напада" в словестна битка друг пилот, хубавото в случая е,че поне Люис е много добър пилот и може да кара. Не му са необходими други "хватки". За това дали е ограбен...ами Люис беше наказан според правилата,също така той не е единствения,който се радва на победа ,която след това му бива отнета. Още повече,че самата победа така или иначе НЕ Е негова. "Ограбен" е бат Райко,защото поведението на пистата от страна на Люис беше чисто и просто надменно, с което освен че наруши правилата , не успя достатъчно коректно да се реваншира за предимството си. Това което направи е да разконцентрира още повече Кими Райконен...разбира се,че грешката на Кими си е само негова,но причината е разконцентрация от некоректен противник! Така поне изглежда през моята призма.Много се радвам за Фетел. Той и Люис бяха най-добрите на Монца.И пак малко по темата...защо при изравнени мощностни характеристики на двигателите на Маковете и Ферари, последните бяха толкова мудни. Имам предвид Кими...много трудно му беше да напредва в състезанието,а всички видяхме какво направи Люис. В такива условия аеродинамиката няма огромен принос, тогава какво стана с Ферари?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар