Видяло се, че темата се разводни ама да питам какво стана с онова Палио ли какво беше червеното много върви взе ги с обиколка и накрая изчезна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Никой ли не се пуска в ралита?
Collapse
X
-
ivanko_rs написа:Колега,май само ти ми разбра въпроса Аз също съм голлям фен на дисциплините Рали,Планинско и Писта(или сега БШТА) ,но нямам възможност да ходя навсякъде.То тука от пишман рацери не може една сериозна тема да се пусне,докато не научат разликата между горните три наименования ще минат векове.С каква кола се сътстезавате,просто ми е любопитно :P Утре отивам във Варна да гледам кръга от БШТА ,понеже ще има много да гледат така това съкращение значи - Български Шампионат за Туристически АвтомобилиБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Колега "Alex_kk" ,за съжаление за сега съм само луд фен Като човек от средите знаеш колко много се иска като финансова мощ за да бъде всичко както трябва.Мисля че с този отговор отговорих и на колегата "KrAs" ,все пак колата ми е ежедневка и въобще не подготвяна за състезания,само ще подхвърля че за да се докара до такова състояние сумата ще надхвърли 10000лв,а аз искам ако правя нещо да е като хората,а не да се чупи или да съм турист.По въпроса с Палиото,пак е счупило скоростна кутия,а за Пунтото на Пейчев просто нямам думи Не мога да си представя как една кола в същия клас като Клиото на Дунев е затворена с обиколка и половина ,това само показва колко този пилот НЕ Е за тази кола.Бяхме под моста и разликата в минаванията беше огромна.Пейчев все едно се разхождаше пред Дунев.Иначе в този клас A и Н до 1600 кубика,най-якото каране направи малкия Божилов с Яриса като отупа няколко от по-големите.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Колега "Alex_kk" ,за съжаление за сега съм само луд фен Като човек от средите знаеш колко много се иска като финансова мощ за да бъде всичко както трябва.Мисля че с този отговор отговорих и на колегата "KrAs" ,все пак колата ми е ежедневка и въобще не подготвяна за състезания,само ще подхвърля че за да се докара до такова състояние сумата ще надхвърли 10000лв,а аз искам ако правя нещо да е като хората,а не да се чупи или да съм турист.По въпроса с Палиото,пак е счупило скоростна кутия,а за Пунтото на Пейчев просто нямам думи Не мога да си представя как една кола в същия клас като Клиото на Дунев е затворена с обиколка и половина ,това само показва колко този пилот НЕ Е за тази кола.Бяхме под моста и разликата в минаванията беше огромна.Пейчев все едно се разхождаше пред Дунев.Иначе в този клас A и Н до 1600 кубика,най-якото каране направи малкия Божилов с Яриса като отупа няколко от по-големите.ivanko_rs написа:С каква кола се сътстезавате,просто ми е любопитноБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
The_OutloW написа:много слаба организация на цялото мероприятие некви стиуарди от кол и въже ми пазят хората некви измислени кумисали бавят стартовете с по 20-30 минути щото не се е наспал снощи иначе имаше борба и интересни моменти в варнаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Малко информация за едно традиционно рали край нашия град:http://lovechpress.info/index.php?op...7219&Itemid=48Проведе се в неделя и между другото победителят Ивелин Йончев е най-отявленият фен на FIAT в града ни. Нищо, че в момента бяга с FORD, до скоро беше с LANCIAFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Малко информация за едно традиционно рали край нашия град:http://lovechpress.info/index.php?op...7219&Itemid=48Проведе се в неделя и между другото победителят Ивелин Йончев е най-отявленият фен на FIAT в града ни. Нищо, че в момента бяга с FORD, до скоро беше с LANCIAБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
Имаш ли някакви впечатления от нея? До колко познаваш самата работа и доколко самият курс е на ниво? Това което съм чувал за тази школа е, че не е много надеждна. Лиценза не важи никъде и пред никого. Не съм се интересувал сериозно и не знам дали са само приказки или има и истина в това. Ако имаш наблюдения, моля сподели.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Коментар
-
за снимки незнам но имам записи на 50% от рали кроса тази година.Като стана дума за това искам да напомня на всички фенове че на 18-19.10 ( тоест другата събота и неделя) ще се проведе пред последния кръг от пистовия шампионат за тази година а именно " Писта Бургас" очертава се много интересно състезание ще се радвам ако се видим с някой от вас тамFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар