Никой ли не се пуска в ралита/някакви/ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Никой ли не се пуска в ралита?
Collapse
X
-
Re: рали
karal fiat написа:marto_8 написа:karal fiat написа:Никой ли не се пуска по ралита/някакви/ ?
Коментар
-
Re: рали
mainx написа:karal fiat написа:marto_8 написа:karal fiat написа:Никой ли не се пуска по ралита/някакви/ ?
Коментар
-
Father-a участва в истинските ралита (Хеброс, Траянови врата, Стари столици.....) Аз съм като механик засега. Иначе 20-22.06.08 ще се проведе рали Виктори (София). По-късно ще кача точно къде ще са отсечките. Прави ми впечатление, че няма кой знае какъв интерес към тези състезания и публиката на рали Хеброс просто отсъстваше. Дали няма достатъчно гласност или няма просто интерес не знам точно. Ще се радвам, ако някой има възможност да посети рали Виктори и да понаправи някоя и друга снимка.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
http://www.rallysofia.com/2008/bg/participants.phpТук където пише карти са дадени самите етапи кой след кой следва и къде ще са те точно. Има информация за сервизния парк, НИМ, и мястото на откриването на ралито и закрития парк, а именно НДК.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Father-a участва в истинските ралита (Хеброс, Траянови врата, Стари столици.....) Аз съм като механик засега. Иначе 20-22.06.08 ще се проведе рали Виктори (София). По-късно ще кача точно къде ще са отсечките. Прави ми впечатление, че няма кой знае какъв интерес към тези състезания и публиката на рали Хеброс просто отсъстваше. Дали няма достатъчно гласност или няма просто интерес не знам точно. Ще се радвам, ако някой има възможност да посети рали Виктори и да понаправи някоя и друга снимка.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
KrAs написа:Абарт-а се представи достойно днес финишира втори някой снима ли ? ivanko_rs Ти нямаш ли намерение да се запишеш някаде ?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Видяло се, че темата се разводни ама да питам какво стана с онова Палио ли какво беше чирвеното много върви взе ги с обиколка и накрая изчезна?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар