Никой ли не се пуска в ралита/някакви/ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Никой ли не се пуска в ралита?
Collapse
X
-
Re: рали
karal fiat написа:marto_8 написа:karal fiat написа:Никой ли не се пуска по ралита/някакви/ ?
Коментар
-
Re: рали
mainx написа:karal fiat написа:marto_8 написа:karal fiat написа:Никой ли не се пуска по ралита/някакви/ ?аз познавам такива дето се пущат на такива ралита ... дори и снимки имам ама ме марзи да ги кача ..
Коментар
-
Father-a участва в истинските ралита (Хеброс, Траянови врата, Стари столици.....) Аз съм като механик засега. Иначе 20-22.06.08 ще се проведе рали Виктори (София). По-късно ще кача точно къде ще са отсечките. Прави ми впечатление, че няма кой знае какъв интерес към тези състезания и публиката на рали Хеброс просто отсъстваше. Дали няма достатъчно гласност или няма просто интерес не знам точно. Ще се радвам, ако някой има възможност да посети рали Виктори и да понаправи някоя и друга снимка.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
http://www.rallysofia.com/2008/bg/participants.phpТук където пише карти са дадени самите етапи кой след кой следва и къде ще са те точно. Има информация за сервизния парк, НИМ, и мястото на откриването на ралито и закрития парк, а именно НДК.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Father-a участва в истинските ралита (Хеброс, Траянови врата, Стари столици.....) Аз съм като механик засега. Иначе 20-22.06.08 ще се проведе рали Виктори (София). По-късно ще кача точно къде ще са отсечките. Прави ми впечатление, че няма кой знае какъв интерес към тези състезания и публиката на рали Хеброс просто отсъстваше. Дали няма достатъчно гласност или няма просто интерес не знам точно. Ще се радвам, ако някой има възможност да посети рали Виктори и да понаправи някоя и друга снимка.Аз също съм голлям фен на дисциплините Рали,Планинско и Писта(или сега БШТА) ,но нямам възможност да ходя навсякъде.То тука от пишман рацери не може една сериозна тема да се пусне,докато не научат разликата между горните три наименования ще минат векове.С каква кола се сътстезавате,просто ми е любопитно :P Утре отивам във Варна да гледам кръга от БШТА ,понеже ще има много да гледат така
това съкращение значи - Български Шампионат за Туристически Автомобили
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
KrAs написа:Абарт-а се представи достойно днес финишира втори някой снима ли? ivanko_rs Ти нямаш ли намерение да се запишеш някаде
?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Видяло се, че темата се разводни ама да питам какво стана с онова Палио ли какво беше чирвеното много върви взе ги с обиколка и накрая изчезна?Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар