Колеги, молбата ми е следната - приятелката ми работи в Рено и те имат фирмена игра ( на глобално ниво ) с предвиждания за Формула 1.Най-кофти моментът е, че предвижданията се правят за 3 кръга напред - т.е. сега се правят прогнози за следващите 3 състезания.След първите 3 резултатите ми не са окуражаващи - в момента сме на 3 хиляди и не знам си кое място от около 15 хиляди участници. ( Даже и от жените в офиса им съм на 2-ро място )Та молбата ми е да ми помогнете с вашите прогнози, тъкмо ще видим и ние тук доколко сме "специалисти"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Молба за предвиждания
Collapse
X
-
Re: Молба за предвиждания
Lane Staley написа:Та молбата ми е да ми помогнете с вашите прогнози, тъкмо ще видим и ние тук доколко сме "специалисти"Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
-
Печалбите са разни рекламни сувенири на Рено Ф1, и екскурзия в Париж, но за нея няма смисъл и да мечтая даже...Ще измислим как да ги делим, само да ги спечелим. Засега основно ме е яд, че съм толкова назад, не че няма логика де. Хамилтън не ме кефи и нарочно не го слагам първи Предвижданията са за подиума - първите трима.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Молба за предвиждания
Lane Staley написа:Колеги, молбата ми е следната - приятелката ми работи в Рено и те имат фирмена игра ( на глобално ниво ) с предвиждания за Формула 1.Най-кофти моментът е, че предвижданията се правят за 3 кръга напред - т.е. сега се правят прогнози за следващите 3 състезания.След първите 3 резултатите ми не са окуражаващи - в момента сме на 3хиляди и незнам си кое място от около 15 хиляди участници. ( Даже и от жените в офиса им съм на 2ро място )Та молбата ми е да ми помогнете с вашите прогнози, тъкмо ще видим и ние тук доколко сме "специалисти"She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Благодаря за прогнозата.Вярно е, че е като тото, аз също я следя от доста време и трудно улучвам. Но при мен проблемът е, че винаги давам това което ми се иска да стане, макар в 90% от случаите да знам, че няма как да стане. Пример - на последното световно заложих на Гана срещу Бразилия И то не заради коефицента.Е, все пак не съм стигнал до там, че да предвидя подиум за Култард, но ако стане... леле как ще се изкефя...А Рено... слабички, слабички. Макар да ми се струва, че в Нелсиню има хляб.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар