[quote:97f8395cc4="wwweb"][quote:97f8395cc4="abarth77"][b:97f8395cc4]"Невъзможността да изпревари Марк Уебър явно ядоса британеца допълнително. Така на въпрос на журналисти, какво точно стана в бокса, Хамилтън отговори доста ядосано с риторичен въпрос:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ферари отново във форма
Collapse
X
-
wwweb написа:Прекарал доста време зад други коли ... егати странния проблем е имал :D Другия път да го пуснат сам на пистата ... дано спечели тоя път!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Пич е момчето и води в шампионата. Показва на пилотите на ферари, че в състезанията в които не печелиш, пак е добре да финишираш. Ако ферари не даде някакво зверско превъзходство от колата, мисля че за Кими ще е трудно, Маса кой ли го брои вече.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Абе аз не знам какво си гледал,ама Кими си изпреварваше в Австралия,докато господин брикета даже не се опита поне един път да притесни Уебър и Трули на Сепанг!Май-май някои хора си коментират каквото искат да виждат,а не действителносттаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:ivanko_rs написа:Абе аз не знам какво си гледал,ама Кими си изпреварваше в Австралия,докато господин брикета даже не се опита поне един път да притесни Уебър и Трули на Сепанг!Май-май някои хора си коментират каквото искат да виждат,а не действителносттаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Сигурен ли си, че Кими не е взел точки в Австралия!? Айде малко се вЪрти около масата....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Не мога да разбера някои колеги кво се заяждат с Кими. Грешки прави всеки, но в неделя си спечели състезанието като пич. И ако някой ми посочи пилот, който не е правил грешки, веднага ще му дам линк към клипчета с негови грешки. А що се отнася до Маса - веднъж втори пилот, цял живот втори пилот! То си е въпрос и на психика.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Не мога да разбера някои колеги кво се заяждат с Кими. Грешки прави всеки, но в неделя си спечели състезанието като пич.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Кими си е симпатичен шампион. Но за първият старт отнесе много критика и от самият Шумахер. Има време да си проведе шампионата до втора титла, а при възход на колата това може да стане и без много зор. Маса тръгна кофти, но има време и той да си стъпи на краката. Коментарите тук не са свързани с някаква люта злоба срещу тоя и оня/ най-малкото че им дреме на ония / а със споделяне на впечатления, при което споделяне да се спазва и някакъв тон на колегиалност. Даже и при общо взето задружната ни антипатия срещу Алонсо, поне засега няма опасност да му отнемат едната титла заради нас /добре че няма да му дадат и трета, поне засега де, лично аз съм много ревнив към третата титла на някой пилот, не мисля че всеки я заслужава- поставя го на едно ниво със Сена, Лауда, Пикет а това не е за всеки, но когато някой я спечели, кой ли ме пита /. Та така.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Абе хора тези от ФЕРАРИ да не са луди да вкарат двама световни шампиони в един отбор.Видяхте какво стана с МАКЛАРЪН.Но пък за КИМИ не виждам проблем- той пак ще се напива. :DFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар