Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ферари отново във форма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote:97f8395cc4="wwweb"][quote:97f8395cc4="abarth77"][b:97f8395cc4]"Невъзможността да изпревари Марк Уебър явно ядоса британеца допълнително. Така на въпрос на журналисти, какво точно стана в бокса, Хамилтън отговори доста ядосано с риторичен въпрос:
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

wwweb написа:
      Прекарал доста време зад други коли ... егати странния проблем е имал :D Другия път да го пуснат сам на пистата ... дано спечели тоя път!
      Пич е момчето и води в шампионата. Показва на пилотите на ферари, че в състезанията в които не печелиш, пак е добре да финишираш. Ако ферари не даде някакво зверско превъзходство от колата, мисля че за Кими ще е трудно, Маса кой ли го брои вече.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
        Пич е момчето и води в шампионата. Показва на пилотите на ферари, че в състезанията в които не печелиш, пак е добре да финишираш. Ако ферари не даде някакво зверско превъзходство от колата, мисля че за Кими ще е трудно, Маса кой ли го брои вече.
        Абе аз не знам какво си гледал,ама Кими си изпреварваше в Австралия,докато господин брикета даже не се опита поне един път да притесни Уебър и Трули на Сепанг!Май-май някои хора си коментират каквото искат да виждат,а не действителността
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Май Хамилтън се е пазел от движението "напред <-> назад".

Коментар

Момчето от карибите го чака сезон с тежки унижения от страна на Червените кончета. :D :D :D
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

ivanko_rs написа:
              Абе аз не знам какво си гледал,ама Кими си изпреварваше в Австралия,докато господин брикета даже не се опита поне един път да притесни Уебър и Трули на Сепанг!Май-май някои хора си коментират каквото искат да виждат,а не действителността
              Всеки гледа, но малко виждат. А тия дето виждат видяха че Кими не можа да вземе точки от Австралия щото изпреварваше там където не става. Хамилтън избра вместо да се прави на бабаит да вземе 4 точки. То си има и нареждания от бокса де, и те не винаги са "атака в чакъла".

Коментар

Plastex написа:
                ivanko_rs написа:
                Всеки гледа, но малко виждат. А тия дето виждат видяха че Кими не можа да вземе точки от Австралия щото изпреварваше там където не става. Хамилтън избра вместо да се прави на бабаит да вземе 4 точки. То си има и нареждания от бокса де, и те не винаги са "атака в чакъла".
                Сигурен ли си, че Кими не е взел точки в Австралия!? Айде малко се вЪрти около масата....
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Сигурен ли си, че Кими не е взел точки в Австралия!? Айде малко се вЪрти около масата....
                  Забравих за точката дето я взе, толкова бе слаб там, а и ако го питаш сигурно го е срам за такава точка. Предлагам да пишем тук без да си възлагаме разни задачи, страната ни е пълна с бабешки наречия и не всеки е длъжен да разбира какво означава тва по вашия край, току те напсувал някой , а ти просто си искал да го дадеш малко по-отворено.

Коментар

Не мога да разбера някои колеги кво се заяждат с Кими. Грешки прави всеки, но в неделя си спечели състезанието като пич. И ако някой ми посочи пилот, който не е правил грешки, веднага ще му дам линк към клипчета с негови грешки. А що се отнася до Маса - веднъж втори пилот, цял живот втори пилот! То си е въпрос и на психика.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                      Не мога да разбера някои колеги кво се заяждат с Кими. Грешки прави всеки, но в неделя си спечели състезанието като пич.
                      Кими си е симпатичен шампион. Но за първият старт отнесе много критика и от самият Шумахер. Има време да си проведе шампионата до втора титла, а при възход на колата това може да стане и без много зор. Маса тръгна кофти, но има време и той да си стъпи на краката. Коментарите тук не са свързани с някаква люта злоба срещу тоя и оня/ най-малкото че им дреме на ония / а със споделяне на впечатления, при което споделяне да се спазва и някакъв тон на колегиалност. Даже и при общо взето задружната ни антипатия срещу Алонсо, поне засега няма опасност да му отнемат едната титла заради нас /добре че няма да му дадат и трета, поне засега де, лично аз съм много ревнив към третата титла на някой пилот, не мисля че всеки я заслужава- поставя го на едно ниво със Сена, Лауда, Пикет а това не е за всеки, но когато някой я спечели, кой ли ме пита /. Та така.

Коментар

Plastex написа:
                        Кими си е симпатичен шампион. Но за първият старт отнесе много критика и от самият Шумахер. Има време да си проведе шампионата до втора титла, а при възход на колата това може да стане и без много зор. Маса тръгна кофти, но има време и той да си стъпи на краката. Коментарите тук не са свързани с някаква люта злоба срещу тоя и оня/ най-малкото че им дреме на ония / а със споделяне на впечатления, при което споделяне да се спазва и някакъв тон на колегиалност. Даже и при общо взето задружната ни антипатия срещу Алонсо, поне засега няма опасност да му отнемат едната титла заради нас /добре че няма да му дадат и трета, поне засега де, лично аз съм много ревнив към третата титла на някой пилот, не мисля че всеки я заслужава- поставя го на едно ниво със Сена, Лауда, Пикет а това не е за всеки, но когато някой я спечели, кой ли ме пита /. Та така.
                        Много си прав за третите титли, колега. Към клуба можем да добавим и Jack Brabham, когото са гледали евентуално бащите, че и дядовците ни, както и Jackie Stewart. Но пък можеш да не се притесняваш от Алонсо тази година поне. От догодина, обаче, слуховете са, че ще идва във Ферари на мястото на Маса. Той няма да бъде втори пилот на Кими. Още по-малко Кими ще му бъде втори пилот. Има 2 варианта - или ще стане мелле или Кими обратно в McLaren.А за тази година, Маса ще си стъпи на крака, но аз очаквам в McLaren да стане по-интересно, щото според мен финландеца е по-добър от Hamilton. Но ще видим по-нататък.Само Кими ...
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                          Само Кими ...
                          Само Ф1 , супер тръпка е!

Коментар

Абе хора тези от ФЕРАРИ да не са луди да вкарат двама световни шампиони в един отбор.Видяхте какво стана с МАКЛАРЪН.Но пък за КИМИ не виждам проблем- той пак ще се напива. :D
                            Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Много кораво ферари за това състезание. Мисля, че го печелят с двойна, ако не стане нещо сакатлък.

Коментар

Тепърва започват двойните победи за Скудерия Ферари :D
                                BRAVO-HGT PUNTO-1.2 16V SPORTING

Коментар

Working...
                                X