заглавието няма да бъде променяно - напълно нормално си е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за миналото на Ф1 и за това Шумахер идол или не
Collapse
Заключена тема
X
X
-
wwweb написа:Няма лошо да почешем езици малко Е на това състезание съм подскачал от радост ... нема такова шоу http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4QVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Добре де ... Вие подкрепяте Шумахер отпреди да иде във Ферари или от след това? Аз тоя шваб не го понасям от много преди да иде във Ферари. Всъщност преди да си купя Фиат не харесвах и Ферари, та си правете сметка ква гледка ми е било Шумахер у Ферари Има си "мутри", които са ти противни за цял живот, въпреки, че му стисках палци в последния му сезон да се оттегли с титла. Чернилката ми е същият! Тоя, ако го вземат някога у Ферари, ще продам Алфата и ще си купа Голф!
Коментар
-
wwweb написа:Добре де ... Вие подкрепяте Шумахер отпреди да иде във Ферари или от след това?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Сега, при тая суша по-лесно се избира фаворит- Хамилтън им мачка задниците и е с класа над останалите.
Коментар
-
Sev написа:преди 2-3 години Култи се извини и призна че го е направил нарочно||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
wwweb написа:Професионализмът и талантът си проличават при пилоти с по-слаба кола, а именно Алонсо ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
wwweb написа:Титлите на Шуми са в момент, в който нямаше пилот, който да му се противопостави. Не отричам способностите му, но нека бъдем реалисти!wwweb написа:Добре де ... Вие подкрепяте Шумахер отпреди да иде във Ферари или от след това? Аз тоя шваб не го понасям от много преди да иде във Ферари. Всъщност преди да си купя Фиат не харесвах и Ферари, та си правете сметка ква гледка ми е било Шумахер у Ферари Има си "мутри", които са ти противни за цял живот, въпреки, че му стисках палци в последния му сезон да се оттегли с титла. Чернилката ми е същият! Тоя, ако го вземат някога у Ферари, ще продам Алфата и ще си купа Голф!
Коментар
-
в този форум, май става модерен лафа "...мразим разизмо и негрите..." - в много теми има открито расистки изказвания, но модераторите мълчат, а това си е малчаливо сагласие, та в реда на тези мисли ти wwweb, ти чете ли правилата?иаче 7 титли викате са плод на случаиност и интриги"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:та в реда на тези мисли ти wwweb, ти чете ли правилата?
Коментар
-
wwweb написа:charlie написа:та в реда на тези мисли ти wwweb, ти чете ли правилата?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:wwweb написа:charlie написа:та в реда на тези мисли ти wwweb, ти чете ли правилата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар