Тука не говорим за 94-а ... не отбивай темата. Говори се конкретно за сезон 97, в който колегата се чуди що на Шуми не са му дали титлата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 - 2009 г. - думи нямам за началото
Collapse
X
-
Аз също мисля че Шумахер прекалено много го възвеличават.Докато караше за Ферари,виках за Макларън.Само и единствено за Г-н големите амбиции беше разрешено всичко и по всякакъв начин и с всички средства.Точно това ме дразнеше.Както каза един колега всичко по времето на Шумахер беше идеално дерижиран театър,за да може "Formula One Administration" да печели милиони,нали пилето им наливаше поне 80% от печалбите.Стига толкова за този "голям" пилот ,а да се върнем на днескашното състезание.Брикета имаше невероятен късмет отново ,как един път не се бори с някой за позиция ,ама няма,ония черния горе го закриля Иначе двата болида на Ферари според мене се представиха добре като се има в предвид че това не е истинска писта.Райконен караше със хъс независимо че направи две грешки които за негов късмет не бяха фатални,макар че после се повреди колата За Фелипе Маса какво да кажа освен че си караше както той си знае Колкото и да не понасям Леонсио(супер ми е мазен и надут) мога само да кажа браво,с тази слаба кола направи много добро състезание.П.П.Ако ще се дракаме на тема Шумахер,някой да пусне отделна темаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
idm написа:gantcho написа:.................................She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ivanko_rs написа:Аз също мисля че Шумахер прекалено много го възвеличават.Докато караше за Ферари,виках за Макларън.Само и единствено за Г-н големите амбиции беше разрешено всичко и по всякакъв начин и с всички средства.Точно това ме дразнеше.Както каза един колега всичко по времето на Шумахер беше идеално дерижиран театър,за да може "Formula One Administration" да печели милиони,нали пилето им наливаше поне 80% от печалбите.Стига толкова за този "голям" пилот ,а да се върнем на днескашното състезание.Брикета имаше невероятен късмет отново ,как един път не се бори с някой за позиция ,ама няма,ония черния горе го закриля Иначе двата болида на Ферари според мене се представиха добре като се има в предвид че това не е истинска писта.Райконен караше със хъс независимо че направи две грешки които за негов късмет не бяха фатални,макар че после се повреди колата За Фелипе Маса какво да кажа освен че си караше както той си знае Колкото и да не понасям Леонсио(супер ми е мазен и надут) мога само да кажа браво,с тази слаба кола направи много добро състезание.П.П.Ако ще се дракаме на тема Шумахер,някой да пусне отделна темаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Atanas71 написа:Сега вече се осеща липсата на Шумахер който разработваше и тестваше колите зада ги направи шампионски.А тези момчета все още са едни карачи дай им силна кола и ще видиш какво могат но явно нямат усет и нюх които имаше Шуми. Велик бил Кими не, не е още.Алонсо и той е велик но го виждате какво прави сега със по-слабата кола . Проспаха една година нашите момченца от Ферари защото имаха кола на 90% конструирана от Шуми.Ферари 2008 е вече изцяло тяхно отроче и сега те самите трябва да си го усъвършенстват, та голямата работа те първа предстои дано по-скоро го разберат Маса и Кими.Ако са се надявали на двата тестови дни на ШумиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Какво ме направи ти бе приятел , кой ти каза че пилотите с гаечен ключ в ръка ....голяма заблуда .На Инж.Тенчев аз лично мога да му преподавам Формула 1.Защо си мислиш като ми споменаваш 91-92г. че само ти си много вещ в Ф1, искаш да ми насадиш мнението си ли?В моята глава няма да се хване тази дъвкана от вас злоба срещу можещите .Психо-терапевтичнят ти разказ ми напомня точно една такава прослойка от фенове на Ф1 която ако техния фаворит не печели значи някой е помогнал на победителя :D Шумахер е недостижим в близко бъдеще ,ти как мислиш.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Atanas71 написа:Какво ме направи ти бе приятел , кой ти каза че пилотите с гаечен ключ в ръка ....голяма заблуда .На Инж.Тенчев аз лично мога да му преподавам Формула 1.Защо си мислиш като ми споменаваш 91-92г. че само ти си много вещ в Ф1, искаш да ми насадиш мнението си ли?В моята глава няма да се хване тази дъвкана от вас злоба срещу можещите .Психо-терапевтичнят ти разказ ми напомня точно една такава прослойка от фенове на Ф1 която ако техния фаворит не печели значи някой е помогнал на победителя :D Шумахер е недостижим в близко бъдеще ,ти как мислиш.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Абре подпираха си го надут беше помагаха му когато др имаха шанс да бият,възползваше се добре от ситуациите и можеше да кара тва е за мен Шумахер - Ма точно в тоя ред.А за тоя сезон - ми няма да го гледам отдавна ми се загуби интереса към този спорт.Евала на Хамилтън и той може да кара ,а дали може да кара като шампион се видо по натам.За мен мн по интересни ми бяха карт сериите в Америка.Ръчни скорости и високи скорости и не на последно място правеше се шоу - точно по американски.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:За мен мн по интересни ми бяха карт сериите в Америка.Ръчни скорости и високи скорости и не на последно място правеше се шоу - точно по американски.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Atanas71 написа:А сега, защо така ги изопачаваш нещата колега?Да ти припомня че изразих мнение затова как АЗ лично виждам нещата а погледни ти какво изписа по моето мнение.Това е мое лично мнение а ти се опитваш да ми насадиш това което ти самия мислиш.Доста си некоректен и непоследователен в действията си.Ти вкара и Тенчев в темата и разни години и разни случки и т.н.т......вземи се в ръце и неме обвинявай затова че променям темата.Отговори ми само на един въпрос . Какво целиш с последния си пост ? Да манипулираш аудиторията в своя полза ли ...?Мисля че в първия си пост съм изразил мое лично мнение с което не обвързвам никой.Хайде изрази и ти мнение как ти виждаш нещата за лошия старт на Ферари през сезон 2008г.Остави ме мен ти по темата нищо не каза.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Plastex написа:...А споменавайки Шумахер, седемте му титли и връзката му с ферари, нека не забравяме, че на ферари им потръгна отново след 20-годишна суша и посредствени представяния точно при появата на Шуми при тях...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Айде и дано пожънем успех на Сепанг :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ФЕРАРИ Е АВТОМОБИЛНИЯ БОГ И МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е НЕГОВИЯ ПРОРОК!Шуми беше последния истински пилот от Ф1 - наполовина на него сега е само Алонсо.Останалото са лигльовци - начело с печката Хамилтън - леле колко добри момченца сме - Калитковци от добри семейства с добри обноски и прочее... Драйфа ми се от неговата захаросана натура!Никога няма да се върнат времената когато Болидите бяха истински Болиди и Пилотите бяха истински Пилоти!Относно сегашните шофьори в отбора на Ферари... - направо не ми се говори - посредственост до мозъка на костите. Ако се спечели някоя и друга победа - то е заради техниката, а не поради заслугите на пилотите. Вчерашното състезание е поредното потвърждение - чакам от години момента когато Райконен ще се пребори за позиция и ще направи едно изпреварване като хората... Има да си чакам...НИКОЙ ДА НЕ ПИПА ШУМИ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар