Много тежко начало за Ферари - дано проблемите да останат в Австралия. Много странно решение на стюардите за Баричело, извърши едно и също нарушение като Маса и Фисикела миналата година за което бяха наказани с чер флаг, а Рубенс само с 10 секунди в бокса което коства 1 точка на Райконен - дано тя не се окаже решаваща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 - 2009 г. - думи нямам за началото
Collapse
X
-
Колеги, не се плашете от това начало. Поне едно се видя - BMW още не са достатъчно силни и водещите си остават McLaren и Ferrari. Съвсем скоро нещата ще си дойдат на мястото. Сепанг е по-принцип писта на Ferrari и там Kimi ще се движи много добре. А лично моята прогноза е, че до 2-3 състезания Kovaleinen ще свикне с отбора и ще покаже на какво е способен и ще се бори наравно с Hamilton.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ееххх не съм подръжник на ферари... макар да пише на носа им фиат, на сърце винаги са ми били Мерцедес или Уилямс радвам се да видя, че Уилямс пак вървят нагоре... не ми харесаше само периода им с БМВ, но той свърши и сега са си пак само те!!!Кими ... пак се дъни, тоя човек и да няма кола пак ще я счупи ахаха .... иначе ми е любимец и за това сега съм по благоприятно настроен към Ферари .. Алонсо... пак късмет. Той е втория Шумахер, изпреварване с изблъскване и късмет в развитието на състезанието.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Сега вече се осеща липсата на Шумахер който разработваше и тестваше колите зада ги направи шампионски.А тези момчета все още са едни карачи дай им силна кола и ще видиш какво могат но явно нямат усет и нюх които имаше Шуми. Велик бил Кими не, не е още.Алонсо и той е велик но го виждате какво прави сега със по-слабата кола . Проспаха една година нашите момченца от Ферари защото имаха кола на 90% конструирана от Шуми.Ферари 2008 е вече изцяло тяхно отроче и сега те самите трябва да си го усъвършенстват, та голямата работа те първа предстои дано по-скоро го разберат Маса и Кими.Ако са се надявали на двата тестови дни на ШумиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Сега вече се осеща липсата на Шумахер който разработваше и тестваше колите зада ги направи шампионски.А тези момчета все още са едни карачи дай им силна кола и ще видиш какво могат но явно нямат усет и нюх които имаше Шуми. Велик бил Кими не, не е още.Алонсо и той е велик но го виждате какво прави сега със по-слабата кола . Проспаха една година нашите момченца от Ферари защото имаха кола на 90% конструирана от Шуми.Ферари 2008 е вече изцяло тяхно отроче и сега те самите трябва да си го усъвършенстват, та голямата работа те първа предстои дано по-скоро го разберат Маса и Кими.Ако са се надявали на двата тестови дни на ШумиShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ех колега .. как ми припомни за старите времена... Как ми липсват силните години на Ървайн, Дайман Хил, Вилньов, Хакинен(блестящ), Култарт, Алези и така нататак... пф нема да се върнат времената на истиснките битки(не, че бяха и те много истински, но не бяха толкова явни компенсациите на дадени пилоти). А относно Шумахер - хубаво изказване за "талантливия"... А тези, които не са забелязвали к’ви ги върши са слепци.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:А тези, които не са забелязвали к’ви ги върши са слепци.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Шумахер неслучайно е издигнат в култ и има статута на икона. Вижда се, че без него състезанията са пълна скука. Нека само съпоставим днешното представяне на Кими и последното състезание на Шумахер. Кими имаше проблеми с болида, мъчи се да изпреварва, въртя се, ходи из чакъла и накрая - аут. Шумахер спука гума, болидът му ту се отпушваше, ту не вървеше и с феноменално каране от 22-и завърши пети. Нека си спомним и състезанието в Монте Карло - след наказанието му да потегли последен, пак завърши пети. Това е непобедимият дух на великия шампион. Кими никога няма да постигне неговите успехи, а и няма тези качества. Иначе - форца Ферари!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Шумахер неслучайно е издигнат в култ и има статута на икона. Иначе - форца Ферари!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:.................................
Коментар
-
idm написа:Като казваш че мноо държали еди си кои за него защо не му дадоха титлата 97Годинаidm написа:След като си счупи крака на Силвърстоун Шумахер защо неговия втори пилот не стана Шампион а имаше техническа и по принцип практическа възможност
Коментар
-
wwweb написа:Я си припомни хубаво какво стана тогава, че аз много добре помня как се опита да блъсне Вилньов, както блъсна Хил през 94-а, та от къв зор да му дават титлата, след като дори Вилньов най-спокойно си продължи и завърши 3-и, а Шуми си остана да копа по ливадите?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар