След 30 г. във В. Търново отново ще има автомобилно състезание След пауза от почти 30 години Велико Търново отново ще бъде домакин на автомобилно състезание.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобилно състезание - В.Търново
Collapse
X
-
http://www.rally-club.bg/pista-tarno...lament2008.pdfЕто малко информация относно състезанието!!!
Коментар
-
аз Вече съм резервирал маса на терасата на Негро може там да съм ама може и на Високия блок (Полтава 13) имам човек който ще отвори вратата на покрива от там се вижда цялата писта ама ще е много високои ще вийдам колите като мравки. също така ако пускат да се стои под моста може там да се гледа яко е в Русе на състезанието бях подмоста и направо се изкефих на МАХ винаги там вкарваха другата предавка и става една лудница нее за описване
Коментар
-
Ей няма да се научат най-накрая каква е разликата между писта,рали и планинско.Прости хора има навсякъде ,ама май тея дето отразяват автомобилните състезания са изгонени футболни журналисти.То вече стана като наречие думата "рали" за автомобилно състезание.Да си коментират там тъпия футбол и като не разбират да не се обаждат,много ме дразнят такива идиотщини,че си мислят че е и вярноPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар