Колеги, утре потегляме една малка агитка на Ферари за Истанбул!Този път, смятам да се любуваме на всички тренировки и най-вече в неделя!!!Ако има някой който се е настроил вече да посети формулата - да свирка, че да направим по-сериозно БГ присъствие, пък току-виж ни забелязали от Ферари! :DТелефона ми е: 0888/515-974
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде на Формула 1 в Истанбул!
Collapse
X
-
Re: Хайде на Формула 1 в Истанбул!
hit-ko написа:Колеги, утре потегляме една малка агитка на Ферари за Истанбул!Този път, смятам да се любуваме на всички тренировки и най-вече в неделя!!!Ако има някой който се е настроил вече да посети формулата - да свирка, че да направим по-сериозно БГ присъствие, пък току-виж ни забелязали от Ферари! :DТелефона ми е: 0888/515-974
-
hit-ko написа:Колеги, утре потегляме една малка агитка на Ферари за Истанбул!Този път, смятам да се любуваме на всички тренировки и най-вече в неделя!!!Ако има някой който се е настроил вече да посети формулата - да свирка, че да направим по-сериозно БГ присъствие, пък току-виж ни забелязали от Ферари! :DТелефона ми е 0888515974Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:hit-ko написа:Колеги, утре потегляме една малка агитка на Ферари за Истанбул!Този път, смятам да се любуваме на всички тренировки и най-вече в неделя!!!Ако има някой който се е настроил вече да посети формулата - да свирка, че да направим по-сериозно БГ присъствие, пък току-виж ни забелязали от Ферари! :DТелефона ми е 0888515974
Коментар
-
Мой близък от Бургас ще ходи, аз чакам малкия да порасне още малко и ще имам оправдание, че детето иска!Сериозно,тази година, не, ама за догодина съм го планирал, дай боже нещата да вървят както ги планирам!Приятно изкарване на вас, и после да разказвате, а догодина - заедно!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
stenli написа:Да ни е честита двойната победа, Христо да посетиш всички останали състезания и те все така да завършат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар