До колкото успях да разбера от новините май Фиат Пунто е на 1-во място още ме е яд че не отидох. Да добавя в клас хоби кар пак имам представител на италианките Ланча Делта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Планинско Търговище
Collapse
X
-
Re: Рали Търговище
stenli написа:До колкото успях да разбера от новините май Фиат Пунто е на 1 во място още ме е яд че не отидох. Да добавя в клас хоби кар пак имам представител на италианките Ланча ДелтаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Колега такъв интерес има към мото спортовете тук /за съжаление/ ти модераторите искаш да занимаваш а относно разликите знам ги много добре но не точната дума е най-важна предполагам че ти на Русенската писта си ходил а на Търговище беше ли. Тая година съм решил сериозно да наблегна на посещенията на тия мероприатия. Сега наред е писта Дракон края на месеца
Коментар
-
stenli написа:Колега такъв интерес има към мото спортовете тук /за съжаление/ ти модераторите искаш да занимаваш а относно разликите знам ги много добре но не точната дума е най-важна предполагам че ти на Русенската писта си ходил а на Търговище беше ли. Тая година съм решил сериозно да наблегна на посещенията на тия мероприатия. Сега наред е писта Дракон края на месецаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар