wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 - Сезон 2007
Collapse
Заключена тема
X
X
-
1 Райконен Ферари 1ч20:39.0662 Маса Ферари + 4.6953 Алонсо Макларън + 14.3434 Хамилтън Макларън + 23.6155 Хайдфелд БМВ + 51.8796 Росберг Уилямс + 1:16.8767 Уебър Ред Бул + 1:20.6398 Ковалайнен Рено + 1:25.1069 Кубица БМВ + 1:25.66110 Р.Шумахер Тойота + 1:28.55811 Трули Тойота + 1:43.63312 Лиюци Торо Росо + 1 об.13 Баричело Хонда + 1 об.14 Сутил Спайкър + 1 об.15 Сато Супер Агури + 1 об.16 Дейвидсън Супер Агури + 1 об.17 Ямамото Спайкър + 1 об. http://f1.gol.bg/article.php?id=21970Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги ето това исках като ви говорих за истинската формула 1! Състезанието за Гранд При на Япония е това което искам аз от този спорт! Това беше най-доброто което съм гледал от години на сам! За първи път седях и подскачах от кеф и сърцето ми биеше лудо! Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. Начина по който изпревари Дейвид Култарт беше фамозен! Но най-великото беше последната обиколка на Маса. Ето това колеги е Формула 1 в пълния си блясък! Ето това е борба! Ето това значи да се кара гума в гума и пистата става тясна! Ето това е най-великия момент за мен в последните години! Браво на Маса! Браво и на Кими. И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.
Коментар
-
Заслужи я благодарение на бокса, с който от отбора явно си го подпряха и пратиха Алонсо в трафик, където за Алонсо беше невъзможно да направи нещо при това време и условия. За мен е запомнящ моментът, в който Алонсо със счупен болид взе да прави бързи обиколки и притисна Райконен преди да отпадне, защото колата му явно не беше в нормално състояние.Реално съзтезанието за Хамилтън беше най-лесно. Нямаше болиди пред него, които допълнително да му хвърлят вода, каквото беше положението на Алонсо през цялото време. "Класата" на Хамилтън си пролича в момента, в който излезе 3-ти от бокса и когато пред него имаше болиди, при което изведнъж взе да изостава, а?
Коментар
-
Scorpion_BV написа:...Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. ...И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
wwweb написа:Plastex написа:Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой.
Коментар
-
stenli написа:Героя беше Хейки, когато циглето дръпне 9 позиции напред от тази която стартира може да го призная за пилот а той и една не може да излезе напред как ли би се развило състезанието ако не беше стартирал зад сейфтикар. Невероятно шоу спретнаха Маса и Кубица последната обиколка.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар