Споделям мнението на wwweb. Алонсо не ми е любимец, но съжалявам за отпадането му от това състезание. Кими кара добре но на моменти беше направо камикадзе... А условията - уникални.
Колеги ето това исках като ви говорих за истинската формула 1! Състезанието за Гранд При на Япония е това което искам аз от този спорт! Това беше най-доброто което съм гледал от години на сам! За първи път седях и подскачах от кеф и сърцето ми биеше лудо! Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. Начина по който изпревари Дейвид Култарт беше фамозен! Но най-великото беше последната обиколка на Маса. Ето това колеги е Формула 1 в пълния си блясък! Ето това е борба! Ето това значи да се кара гума в гума и пистата става тясна! Ето това е най-великия момент за мен в последните години! Браво на Маса! Браво и на Кими. И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Заслужи я благодарение на бокса, с който от отбора явно си го подпряха и пратиха Алонсо в трафик, където за Алонсо беше невъзможно да направи нещо при това време и условия. За мен е запомнящ моментът, в който Алонсо със счупен болид взе да прави бързи обиколки и притисна Райконен преди да отпадне, защото колата му явно не беше в нормално състояние.Реално съзтезанието за Хамилтън беше най-лесно. Нямаше болиди пред него, които допълнително да му хвърлят вода, каквото беше положението на Алонсо през цялото време. "Класата" на Хамилтън си пролича в момента, в който излезе 3-ти от бокса и когато пред него имаше болиди, при което изведнъж взе да изостава, а?
...Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. ...И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.
Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой. Нека иде във ферари, или където и да е, мисля че две титли са му достатъчни. Невероятен Хамилтън! Дойде във Ф1 за да ги научи как се кара.
Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой.
Ми, че то Алонсо има един сезон в Минарди преди Бенетон. Нещо като Шумахер през 91-а в Джордън. Нещо, което е нормално за почти всички известни и неизвестни пилоти. Все някакъв дебют е трябвало да има.
Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой.
Ми, че то Алонсо има един сезон в Минарди преди Бенетон. Нещо като Шумахер през 91-а в Джордън. Нещо, което е нормално за почти всички известни и неизвестни пилоти. Все някакъв дебют е трябвало да има.
Изгедах цялото състезание с такъв кеф! Ех защо не беше всяко такова. Според мен си много пристрастен към Алонсо. Това не е лошо, но го защитаваш някак сляпо. Вслизането в бокса на Хами беше с 2сек по бавно. Алонсо не излезе на лоша позиция но с грешките си позволи да го изпреварят. Японците повтаряха многократно кадъра със счупените елементи и с тях в това време той нямаше защо да е по бавен. Просто той имаше желание, но правеше грешка след грешка. И накрая се закова сам. Не са му виновни, нито бокса, нито колата, нито времето. А Хамилтън през цялото състезание направи само една грешка и тя не беше фатална. Момчето се справи блестящо за мен. Не го харесвам и не му симпатизирам, но направи в пъти по-добро каране. Дори когато водеше в края с над 10с. не спря да напъва и да вдига разликата. Мисля, че за Алонсо от тук на там ще стане още по сложна ситуацията. Щото вече и второто място тази година не му е гарантирано. Ако Кими извади тоя хъс в оставащите стартове може и да стане втори в шампионата тази година. А Хамилтън вече не му трбва и да печели. две втори места пак го правят шампион. Та дори и две трети.
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Героя беше Хейки, когато циглето дръпне 9 позиции напред от тази която стартира може да го призная за пилот а той и една не може да излезе напред как ли би се развило състезанието ако не беше стартирал зад сейфтикар. Невероятно шоу спретнаха Маса и Кубица последната обиколка.
Героя беше Хейки, когато циглето дръпне 9 позиции напред от тази която стартира може да го призная за пилот а той и една не може да излезе напред как ли би се развило състезанието ако не беше стартирал зад сейфтикар. Невероятно шоу спретнаха Маса и Кубица последната обиколка.
А, отнасяше ги малкия като бръмбар сламки , след всеки сейфтикар им набиваше доста прилични разлики, просто не можеха да го държат. Като се набута в трафика, отстъпи разумно, пълен с гориво нямаше защо да пробва кой от изостаналите ще го отнесе нанякъде, изчака ги да си влезат за гориво и си изигра играта. Кими направи герой от Хейки, трябваше да го махне набързо от пътя си и да държи Хамилтън ако искаше да спечели.
Коментар