Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Формула 1 - Сезон 2007

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    hit-ko написа:
    Резултати от квалификацията на СПА:1. Райконен - Ферари 2. Масса - Ферари 3. Алонсо - Макларън-Ферари 4. Хамилтън - Макларън-Ферари
    Хахахаха ... Както и да е, за мен е важно Алонсо да е първи, пък ако иска да кара и Запорожец!
    То с такъв като тоя, пак ще бие Червените катърчета :P
    Прикачени файлове
    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Кими и Ферари най-бързи на състезанието в Белгия.Честито!
      Bravo HGT 2001

Коментар

Ех, че скучно състезание... за Ферари! :D
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

1 Райконен Ферари 1ч20:39.0662 Маса Ферари + 4.6953 Алонсо Макларън + 14.3434 Хамилтън Макларън + 23.6155 Хайдфелд БМВ + 51.8796 Росберг Уилямс + 1:16.8767 Уебър Ред Бул + 1:20.6398 Ковалайнен Рено + 1:25.1069 Кубица БМВ + 1:25.66110 Р.Шумахер Тойота + 1:28.55811 Трули Тойота + 1:43.63312 Лиюци Торо Росо + 1 об.13 Баричело Хонда + 1 об.14 Сутил Спайкър + 1 об.15 Сато Супер Агури + 1 об.16 Дейвидсън Супер Агури + 1 об.17 Ямамото Спайкър + 1 об. http://f1.gol.bg/article.php?id=21970
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Егати безинтересното съзтезание ...

Коментар

И на пистата Макларън бяха наказани засега на квалификациите, утре една двойна победа
              Каза и.....предсказа! Така да бъде и до края на сезона !!!
              wwweb написа:
              Егати безинтересното съзтезание ...
              Чакай да ти пусна нещо по-интересно..... и Алонсо е там - снимка за рамка!
              Прикачени файлове

Коментар

Много кофти съзтезание, а? Откъде го намериха тоя мангал и с това постоянно подпиране ме изнервят изключително много!

Коментар

Споделям мнението на wwweb. Алонсо не ми е любимец, но съжалявам за отпадането му от това състезание. Кими кара добре но на моменти беше направо камикадзе... А условията - уникални.
                  Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Колеги ето това исках като ви говорих за истинската формула 1! Състезанието за Гранд При на Япония е това което искам аз от този спорт! Това беше най-доброто което съм гледал от години на сам! За първи път седях и подскачах от кеф и сърцето ми биеше лудо! Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. Начина по който изпревари Дейвид Култарт беше фамозен! Но най-великото беше последната обиколка на Маса. Ето това колеги е Формула 1 в пълния си блясък! Ето това е борба! Ето това значи да се кара гума в гума и пистата става тясна! Ето това е най-великия момент за мен в последните години! Браво на Маса! Браво и на Кими. И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.
                    KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                    Land Rover Discovery 2.5TD '94
                    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Заслужи я благодарение на бокса, с който от отбора явно си го подпряха и пратиха Алонсо в трафик, където за Алонсо беше невъзможно да направи нещо при това време и условия. За мен е запомнящ моментът, в който Алонсо със счупен болид взе да прави бързи обиколки и притисна Райконен преди да отпадне, защото колата му явно не беше в нормално състояние.Реално съзтезанието за Хамилтън беше най-лесно. Нямаше болиди пред него, които допълнително да му хвърлят вода, каквото беше положението на Алонсо през цялото време. "Класата" на Хамилтън си пролича в момента, в който излезе 3-ти от бокса и когато пред него имаше болиди, при което изведнъж взе да изостава, а?

Коментар

Scorpion_BV написа:
                        ...Невероятно! Браво на Хамилтън, за прекрасното състезание. Момчето този път ми направи много добро впечатление. Алонсо няма да го коментирам. Той има явно проблем с БМВ-тата . За първи път видях Кими да кара като шампион. ...И вече може да честитим шампионската титла на Хамилтън. След това състезание мисля си я заслужи.
                        Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой. Нека иде във ферари, или където и да е, мисля че две титли са му достатъчни. Невероятен Хамилтън! Дойде във Ф1 за да ги научи как се кара.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                          Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой.
                          Ми, че то Алонсо има един сезон в Минарди преди Бенетон. Нещо като Шумахер през 91-а в Джордън. Нещо, което е нормално за почти всички известни и неизвестни пилоти. Все някакъв дебют е трябвало да има.

Коментар

wwweb написа:
                            Plastex написа:
                            Алонсо без Бриаторе ще бъде това , което бе преди рено-господин Никой.
                            Ми, че то Алонсо има един сезон в Минарди преди Бенетон. Нещо като Шумахер през 91-а в Джордън. Нещо, което е нормално за почти всички известни и неизвестни пилоти. Все някакъв дебют е трябвало да има.
                            Изгедах цялото състезание с такъв кеф! Ех защо не беше всяко такова. Според мен си много пристрастен към Алонсо. Това не е лошо, но го защитаваш някак сляпо. Вслизането в бокса на Хами беше с 2сек по бавно. Алонсо не излезе на лоша позиция но с грешките си позволи да го изпреварят. Японците повтаряха многократно кадъра със счупените елементи и с тях в това време той нямаше защо да е по бавен. Просто той имаше желание, но правеше грешка след грешка. И накрая се закова сам. Не са му виновни, нито бокса, нито колата, нито времето. А Хамилтън през цялото състезание направи само една грешка и тя не беше фатална. Момчето се справи блестящо за мен. Не го харесвам и не му симпатизирам, но направи в пъти по-добро каране. Дори когато водеше в края с над 10с. не спря да напъва и да вдига разликата. Мисля, че за Алонсо от тук на там ще стане още по сложна ситуацията. Щото вече и второто място тази година не му е гарантирано. Ако Кими извади тоя хъс в оставащите стартове може и да стане втори в шампионата тази година. А Хамилтън вече не му трбва и да печели. две втори места пак го правят шампион. Та дори и две трети.
                            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                            Land Rover Discovery 2.5TD '94
                            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Героя беше Хейки, когато циглето дръпне 9 позиции напред от тази която стартира може да го призная за пилот а той и една не може да излезе напред как ли би се развило състезанието ако не беше стартирал зад сейфтикар. Невероятно шоу спретнаха Маса и Кубица последната обиколка.

Коментар

stenli написа:
                                Героя беше Хейки, когато циглето дръпне 9 позиции напред от тази която стартира може да го призная за пилот а той и една не може да излезе напред как ли би се развило състезанието ако не беше стартирал зад сейфтикар. Невероятно шоу спретнаха Маса и Кубица последната обиколка.
                                А, отнасяше ги малкия като бръмбар сламки , след всеки сейфтикар им набиваше доста прилични разлики, просто не можеха да го държат. Като се набута в трафика, отстъпи разумно, пълен с гориво нямаше защо да пробва кой от изостаналите ще го отнесе нанякъде, изчака ги да си влезат за гориво и си изигра играта. Кими направи герой от Хейки, трябваше да го махне набързо от пътя си и да държи Хамилтън ако искаше да спечели.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                                X