Пак удариха рамо на циглето, дано Рон Денис само е нагласил точната сума за 13-ти че иначе отиде коня у реката. Направиха Бърни милиардер тия макларъни.
По-скоро му удариха едната гума! Иначе щяха да го накажат. После и предишният ми любим пилот нещо му пусна аванта. Поздрави за всички фенове на McLaren-Mercedes.
Какво ти яко състезание.... Този път бях заложил на Кими, ама.... кой ще зяпа мацките по трибуните!Бях сигурен, че заради по-слабото представяне на тренировките Ферари ще измислят нещо, страхотна тактика, ама няма кой да я следва.... При такава тактика, Шуми никога нямаше да изпусне контрола на състезанието!!!
Направо се скъсах от яд като изтърва малкия да го изпревари!Така ми се скапа кефа че продължих да си боядисвам, макар да бях решил да приключа за деня (абе малко ремонтче правя)...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
И двата болида да бяха излезнали след Райконен при вторите смени, щяха да го изпреварят 100%. По 2,5 сек на обиколка му правеха. Затова и разликата през последните 10 обиколки стана 25 сек. Колкото и да не става пистата за изпреварване, при такава разлика просто щяха да го отнесат ...Щом Алонсо ще се маха от Макларън не го виждам другаде, освен във Ферари. Дано само не направи грешка да се върне в Рено, че четвърта титла няма да има ...
Коментар