Айде, след малко пак се почва мъката... Защо ли ми се струва, че болидите на Ферари не случиха на пилоти... !??Именно сега може да се оцени какво представляваше Михаел Шумахер!!! От друга страна това цигане Хамилтън почва много, ама много да ми харесва...Само остава да си го вземат във Ферари и работата заспива!~
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Леонсио днес май си мислеше че е с косачката на плантацията, че накрая и оспорвана битка с Сато. Болката е малка ама срама голям. А относно новоизмислените правила пълна тъпотия-следващото състезание очаквайте след излизане на сейфтикар посоката на обиколките да се обръща. А относно това защо не спряха състезанието, ми как щяха да оставят Леонсио без точица.
Едно ЛУДО-ЛУДО-ЛУДО състезание!!! Е това е Формула едно в дейстие...Важното е, че Кубица е жив и почти здрав - при тази катастрофа само счупен крак е голям късмет...Хамилтън или е вечерял с Господ или си е продал душата на дявола. И при двата случая - той е следващата мегазвезда на Формула 1!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
А относно новоизмислените правила пълна тъпотия....
Тези правила са нови за F1, но във Американските серии се използват от години, лично аз ги одобрявам, въпреки че може да се стигне и до куриози, каквито имаше в Champ Car сериите преди години, визирам един случай в който Алекс Занарди(Target Рейнард-Хонда) изоставаше на обиколка зад лидера Браян Херта(Shell Рейнард-Форд), когато го удари в един завой и го извади(Б.Херта) от състезанието, в този момент излезе Pace Car-а, което позволи на А.Занарди да си върне обиколката. Докато Pace Car-а беше на пистата А.Занарди направи бърз питстоп за смяна на гуми и дозареждане с гориво и излезе отново на пистата в колоната зад Pace Car-а, от там нататък състезанието протече под диктовката на Алекс Занарди, който спечели състезанието.
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Едно ЛУДО-ЛУДО-ЛУДО състезание!!! Е това е Формула едно в дейстие...Важното е, че Кубица е жив и почти здрав - при тази катастрофа само счупен крак е голям късмет...
"След направените медицински изследвания станало ясно, че Кубица няма счупен крак, а има навехнат глезен."Вярно е, че Ф1 е огромна машина за пари, но явно и сигурността на пилотите е на ниво!!! При този удар с 250км/ч в бетона, превъртане ... ... :D http://www.formula1.bg/news.php?id=8...ews.php?id=809
BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
Среден разход на газ
Коментар