kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Формула 1 - Сезон 2007
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето и от мен един линк за отборите и пилотите:http://www.formula1.bg/teams.php?team=23и един за любимата марка: Ferrari
Коментар
-
Айде, след малко пак се почва мъката... Защо ли ми се струва, че болидите на Ферари не случиха на пилоти... !??Именно сега може да се оцени какво представляваше Михаел Шумахер!!! От друга страна това цигане Хамилтън почва много, ама много да ми харесва...Само остава да си го вземат във Ферари и работата заспива!~VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Леонсио днес май си мислеше че е с косачката на плантацията, че накрая и оспорвана битка с Сато. Болката е малка ама срама голям. А относно новоизмислените правила пълна тъпотия-следващото състезание очаквайте след излизане на сейфтикар посоката на обиколките да се обръща. А относно това защо не спряха състезанието, ми как щяха да оставят Леонсио без точица.
Коментар
-
Едно ЛУДО-ЛУДО-ЛУДО състезание!!! Е това е Формула едно в дейстие...Важното е, че Кубица е жив и почти здрав - при тази катастрофа само счупен крак е голям късмет...Хамилтън или е вечерял с Господ или си е продал душата на дявола. И при двата случая - той е следващата мегазвезда на Формула 1!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
stenli написа:А относно новоизмислените правила пълна тъпотия....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Едно ЛУДО-ЛУДО-ЛУДО състезание!!! Е това е Формула едно в дейстие...Важното е, че Кубица е жив и почти здрав - при тази катастрофа само счупен крак е голям късмет...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар