Хаха. Спокойно знам разликата каква е. Ако забелязваш, ти говорех от началото на състезателния уикенд, за това ти казах всички комплекти. Тези таблички си си имам на компютъра за всеки старт. За да изкара Фетел до 40 обиколка, трябваше преди това много да пази гумите. Ако ще пиша едно и също оо 200пъти, не ми се занимава. Виж, че Ферари покриват стратегията на Хамилтън. Ако Фетел беше почнал да дава времена като Ботас с по половин секунда по-бавни на обиколка, Хамилтън щеше да го е отвял в 10обиколка. Двата РБ, бяха на 25секунди зад Кими и да им бяха умрели гумите накрая...те се бореха помежду си. За Ериксон, не съм му следял времената как беше с времената. Но то имаше и накрая 8обиколки СК, какво щеше да е нз. За мен стратегията на Ферари не беше грешна. От гледна точка на СК в края и кога се появи, излиза че стратегията на Ботас е була правилната. Но без инцидента между РБ, Най-вероятно Фетел щеше да завърши първи. Разбирам гледната ти точка, но не я приемам и вече в трети пост обяснявам защо. Ботас, и двата РБ съа Суперсофт, първите 27-8 обиколки виж с колко изостанаха от Фетел и Хамилтън. Там се крие коя гума колко ще издържи. Първите двама им взеха живота за 30обиколки. Ако Ферари бяха заложили на тази стратегия в 30обиколка разликата с Хамилтън щеше да е поне 10секунди в полза на Британеца. И влиза Фетел в бокса в 36-7об в бокса и идва с нови ултрасофт и 15секунди пасив. И към 48-9обиколка да кажем е стигнал Хамилтън и е без гуми, докато Хамилтън е със софт в разцвета им....еми не виждам логика. От гледна точка на финалния развой с инцидента накрая, тогава има смисъл, но от къде да знаеш какво ще стане. За мен Ферари не направиха грешка в тактиката, както Мерцедес с Хамилтън в Австралия и Китай. Щот късмет имаше Фетел в Австралия, но победата отиде там заради грешка в бокса на Мерцедес.
Мисля, че РБ ще останат в Рено. Изобщо двигателя на франсетата не е слаб. Миже би решението ще се наклони в зависимост от клаузите по договора с доставчика.
То не остава за какво да си говорим, освен да се чоплим за ситуации на пистата. Кажи за БМВ заубер, че ми стана интересно. Някой елемент на Ансис ли си изследвал?
П.п. Пиша от телефона, а и ми се спи. Цял ден съм на зор и пиша на бързо. Малко постовете ми изглеждат все едно ееин друг потребител ги е писал. Хаха Дано разбереш замисъла.
Мисля, че РБ ще останат в Рено. Изобщо двигателя на франсетата не е слаб. Миже би решението ще се наклони в зависимост от клаузите по договора с доставчика.
То не остава за какво да си говорим, освен да се чоплим за ситуации на пистата. Кажи за БМВ заубер, че ми стана интересно. Някой елемент на Ансис ли си изследвал?
П.п. Пиша от телефона, а и ми се спи. Цял ден съм на зор и пиша на бързо. Малко постовете ми изглеждат все едно ееин друг потребител ги е писал. Хаха Дано разбереш замисъла.
Коментар