здравейте фенове...,само преди седмица си сложих чисто нови чистачки на фиятката и преди час ми свиха пред работата едната чистачка...шофьорската..по дългата чистачка...Направо си надрах стъклото...изобщо не съм забелязъл, че липсва...едва като тръгнах в дъжда ми направи впечетление...Бива ли такива работи...Няма кой освен фиятаджия да я е взел...барем да беше взел и двете...направо съм възмутен от поведението на колеги фиятаджии....Едва ли е човек от форума, но...излиза така, че и чистачките трябва да си свалям всеки път... Поздрав!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, възмутен съм!!!
Collapse
X
-
На мен пък онзи ден ми откраднали капачката на газта... Тъкмо си бях купил поредната (много ги забравям при зареждане). Направо побеснях като видях...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Aбе пълен селянин!До вчера сигурно е карал жигула и така е свикнал да си "купува" чистачки човека бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 .А както казва пък (педе)Руши:"Всичко се връща!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Коментар
-
Тук в началните постове на темата имаше съмнения за "фиатаджии", при мен съмнения няма. "Фиатаджия"-ренде, каруцар-олигофрен, със същата Мареа-комби,вчера в 19:35h на светофар ми счупи задната броня-център и се изнесе копелето (може да е и копелдачка?!). Бургас не е малък, но и Марите-комби не са много - "че пати!"FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар