Днес както си карах по едни СКОРОСТЕН Път и изненадващо в купето на Пунтото влезе една оста и докато се усетя какво стана ме ухапа по гърба-гръбначния стълб Едва успях да удържа колата и да спра след 100- 150 метра имаше и движение .Усещането в първия момент беше че все едно някой ме боде яко с остра игла .Добре че някак си жилото го извадих .Мина ми чак след 3 часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ухапа ме оса по време на движение .
Collapse
X
-
И на мен ми се случи подобно нещо, само дето осата беше кацнала на облегалката между двете седалки. Естествено си пуснах ръката точно там. Странното е че първият ден ми нямаше нищо, не съм алергичен. Обаче после 3 дни ходих като Попай Моряка. Ръката в зоната на предмишницата ми нарастна два пъти .
Коментар
-
Егати темата, някой пък го клъвнал петела... Има си тема "Похвали се, оплачи се", там споделяйте такива преживявания.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=87714Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Мене така ме цъкна една по челото, ма беше преди повече от 15 години... Само си спомням, че болката беше фрапираща. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е вие пък по гръбнака и челото. Аз веднъж рекох да пия вода от чешмата на двора и в отвора беше влезла оса и ме ужили по езика. Не е чак толкова страшно.От тогава винаги първо пускам водата после се доближавам.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Е вие пък по гръбнака и челото. Аз веднъж рекох да пия вода от чешмата на двора и в отвора беше влезла оса и ме ужили по езика. Не е чак толкова страшно.От тогава винаги първо пускам водата после се доближавам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз и едни приятели се прибирахме от едно село до Златарево и един приятел караше някъде 80 90 с отворен прозорец и една оса се удари в гредата на прозореца и му падна във врата и го ухапа там дето му викат любовни дръжки :D и след това бяхме на 100 метра в една нива . Слязохме пушихме по една цигара да падне стреса на всички.Казах му че аз ще карам за да не се окаже че е алергичен и да му стане лошо докато кара. Абе като цяло тръпка си беше.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар