В никакъв случай! Никога не съм я карала и няма да се кача без книжка. Карам курсовете вече втора година, трябва да съм безопасна за себе си и околните първо. А аз съм отговорен човек и имам нещо в главата, отделно че дете ще возя. Тъкмо взех листовките и имам дата за кормуването, но реших да си оправя колата да е готова, че парите ми не са на куп
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
жена на ГТП
Collapse
X
-
ladesita написа:Тurbodieselcomby написа:И да се избръсна трудно ще го докарам на вид като колежка Гледам, лесно се подвеждат хората .За съжаление не съм аз автора, за да натворя продължение.F31 BMW 320d
Коментар
-
Е, хубаво, де, страхотна съм! Поне опитах :D Имам едно любимо твърдение - "Скромността е за хора без други качества" Ся, след като сме наспамили яко темата, да ви кажа, че колкото и красива душа да има, един крокозъбел рядко ще си осигури предимство на опашка за сметка или усмивка по улиците. Факт, хората са такива ... А за Турция изобщо не мисля да коментирам ("лек" националист съм)
Коментар
-
Колкото и да ти е красива муцунката и усмивката, никакъв шанс да си осигуриш предимство при мен! :D С предимство съм аз и семейството ми, после близки и познати, а останалите си чакат реда!Това, че някой се представя за нещо в анонимна среда, не означава, че нещата са така...Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Това, че някой се представя за нещо в анонимна среда, не означава, че нещата са така...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар