Аз съм еднауважаваща себе си гримирана, фризирана, ерудирана, епилирана, еманципирана, дисциплинирана, мотивирана, организирана и още няколко неща дето завършват на ,,ирана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
жена на ГТП
Collapse
X
-
Незнам дали щото съм жена, ама чета форума от няколко седмици и за сефте нещо да ме разсмее така. Ама наистина. Преди малко обмислях варианта да си облепя таблото с мебелно фолио цвят "циклЪ" , ама ще изчакам да взема книжка преди да правя квото и да е по таратайката... А , Колежката да не се стиска, ами да пише, че ми е ужасно приятна! Ау, Колежке, даже сме в един квартал. Ще те притеснявам аз по въпросите с практиката, усещам...
Коментар
-
ladesita написа:Колежката да не се стиска, ами да пише, че ми е ужасно приятна! Ау, Колежке, даже сме в един квартал. Ще те притеснявам аз по въпросите с практиката, усещам...преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:И да се избръсна трудно ще го докарам на вид като колежка Гледам, лесно се подвеждат хората .За съжаление не съм аз автора, за да натворя продължение.
Коментар
-
Колежке, нормално е, не са много жените дето сами ходят на ГТП, пък в тия халита за прегледи , само мъже бачкат. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Я следващия път си вземи мъжленце в колата, друга картинка ще бъде.Не че не са виждали жена, но факта е, че жена прекарва колата на преглед, със сигурност то не се случва ежедневно в тяхната работа.... :DP.S-Забравих да спомена, че от Колежка до Колежка има разлика, единия се опитва да се прави на Колежка, а другата се старае да е Колежка.....Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Аз имах предвид за фолиото по таблото... А за прегледа, мисля да пратя един познат да я мине, аз нито разбирам, нито имам книжка .. нито колата е наред. Даже толкова не разбирам , че не знам дали точно табло се казва това, дето ще облепвам. Но, живи и здрави, ще ви питам разни работи, пък ако не друго, поне ще се посмеете Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това, устройството на автомобила ми е толкова Тъмна Индия, че 2 години ме късат на листовки, щото откъде да знам какво е кардан, колянов вал, ресьор и незнам още кво имаше в тия идиотки листовки Аз съм прост икономист, в академията ме учиха съвсем други работи!
Коментар
-
:D Колежке, и аз бях така в началото......изгоря ми стопа а аз реших че ще ми блокират спирачките, щото ми е изтекла спирачната течност.............., сега вече ходя на преглед сама.....давам 10 лв. отгоре и те правят каквото трябва...., като стане нещо с колата почти на 100% знам какво е щото съм изчела всички теми по въпроса......... Ама и колегите много ми помагат не мога да се оплача, но не само на мен, на всички за което съм им много благодарна и задължена
Коментар
-
ladesita написа:Аз имах предвид за фолиото по таблото... А за прегледа, мисля да пратя един познат да я мине, аз нито разбирам, нито имам книжка .. нито колата е наред. Даже толкова не разбирам , че не знам дали точно табло се казва това, дето ще облепвам. Но, живи и здрави, ще ви питам разни работи, пък ако не друго, поне ще се посмеете Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това, устройството на автомобила ми е толкова Тъмна Индия, че 2 години ме късат на листовки, щото откъде да знам какво е кардан, колянов вал, ресьор и незнам още кво имаше в тия идиотки листовки Аз съм прост икономист, в академията ме учиха съвсем други работи!Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар