Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ събота вечер ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

:D Адмирации! Добре че си с чуство за хумор!
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Осми приморски полк отдава почести на висшестоящите ... :P ... Добре, че по-горе размахах гащи на байряк. Не съм излъгала полицая, аз не лъжа!

Коментар

ти мене ша ма уважаваш или нема да ма уважаваш уааа :D Мене пък една вечер ме спряха...отдавна беше...още трабант карах :D :D Ама не бях пил.Е, и колан нямах ама трабант с колан....бях си го скрил :D Ииии си бях забравил всичките документи. И моите и на трабито.И парите си бях забравил.Дали съм вдъхвал доверие или са взели предвид Общия Постулат За (Трабант Не Се Краде?) незнам...но ме пуснаха да си ходя след няколко вайкания - аууу ми какво ще те правим сега :D

Коментар

мен пък ме спират една вечер около полунощ до 22 СОУи возех едни картини в багажникаи оня вика - на кой сааз - моитой - ха, ти ли си ги рисувал...
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
              мен пък ме спират една вечер около полунощ до 22 СОУи возех едни картини в багажникаи оня вика - на кой сааз - моитой - ха, ти ли си ги рисувал...
              Тва е яко явно ченгето е било с чуство за хумор! Абе вижте по някога има и ценни типове! Не трябва само да ги псуваме!!! Сега като го написах тва по законите нна мърфи да очаквам скоро време да ме спе някоя фуражка и да ме нацакат!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
                Тва е яко явно ченгето е било с чуство за хумор! Абе вижте по някога има и ценни типове! Не трябва само да ги псуваме!!! Сега като го написах тва по законите нна мърфи да очаквам скоро време да ме спе някоя фуражка и да ме нацакат!
                да, ама небеше си сериозеннякакъв новобренецчудеха се какво да проверят, но всичко беше наред
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ееееех.......пък на мен ми върнаха ресто..... Спират ме на 1 славно място до София,като полицая щяха да го блъснат колите в старанието му да ме спре.След процедурата "документите моля"отидохме в кабинката,разбрахме се ,че става въпрос за 5лв. НО аз имах 10 цяло и нито стотинка повече или по-малко.....Върнаха ми ресто 5лв.
                  Croma 2.0 ie
                  www.italcars.org

Коментар

AFBWorld написа:
                    ееееех.......пък на мен ми върнаха ресто..... Спират ме на 1 славно място до София,като полицая щяха да го блъснат колите в старанието му да ме спре.След процедурата "документите моля"отидохме в кабинката,разбрахме се ,че става въпрос за 5лв. НО аз имах 10 цяло и нито стотинка повече или по-малко.....Върнаха ми ресто 5лв.
                    И на мен са ми връщали ресто в една кабинка.Разрахме се че почерпката е 20 лв ама аз имах само по 50. Върна ми 30 лв.Като мобилни чейнчаджии са тия наште кретенчета.Ама по добре 20 лв отколкото 40 за държавата от акта и една чанта с точки.И всичкото това заради едно измислено 40 пред някаква изоставена кръчма на пътя между Скравена и Новачене.

Коментар

Working...
                    X