Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ събота вечер ;)
Collapse
X
-
EVITA
-
EVITA
Осми приморски полк отдава почести на висшестоящите ... :P ... Добре, че по-горе размахах гащи на байряк. Не съм излъгала полицая, аз не лъжа!
Коментар
-
ти мене ша ма уважаваш или нема да ма уважаваш уааа :D Мене пък една вечер ме спряха...отдавна беше...още трабант карах :D :D Ама не бях пил.Е, и колан нямах ама трабант с колан....бях си го скрил :D Ииии си бях забравил всичките документи. И моите и на трабито.И парите си бях забравил.Дали съм вдъхвал доверие или са взели предвид Общия Постулат За (Трабант Не Се Краде?) незнам...но ме пуснаха да си ходя след няколко вайкания - аууу ми какво ще те правим сега :D
Коментар
-
sev написа:мен пък ме спират една вечер около полунощ до 22 СОУи возех едни картини в багажникаи оня вика - на кой сааз - моитой - ха, ти ли си ги рисувал...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Тва е яко явно ченгето е било с чуство за хумор! Абе вижте по някога има и ценни типове! Не трябва само да ги псуваме!!! Сега като го написах тва по законите нна мърфи да очаквам скоро време да ме спе някоя фуражка и да ме нацакат!
Коментар
-
ееееех.......пък на мен ми върнаха ресто..... Спират ме на 1 славно място до София,като полицая щяха да го блъснат колите в старанието му да ме спре.След процедурата "документите моля"отидохме в кабинката,разбрахме се ,че става въпрос за 5лв. НО аз имах 10 цяло и нито стотинка повече или по-малко.....Върнаха ми ресто 5лв.
Коментар
-
AFBWorld написа:ееееех.......пък на мен ми върнаха ресто..... Спират ме на 1 славно място до София,като полицая щяха да го блъснат колите в старанието му да ме спре.След процедурата "документите моля"отидохме в кабинката,разбрахме се ,че става въпрос за 5лв. НО аз имах 10 цяло и нито стотинка повече или по-малко.....Върнаха ми ресто 5лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар