Някъде бях чел, че вероятността човек да пострада с мотор е 14 пъти по-голяма от колкото с кола
И все пак да ви питам (колеги от София) направило ли ви впечатление колко от водачите с хубави мотори минават с нормална скорост по Патриарха, от попа нагоре
Според мен на 10 човека, 2 ма не минават на задна, или с оборотомера в някакви умопомрачителни обороти!Yellow_Flash_Colorz_PDT_24Ако някой (заплес, пенсионер, дете) в този момент реши да премине от една пряка в друга, пресичайки булеварда, как се спира и маневрира на задна гума?Знам че ускорението те кара всеки път да напънеш машината, но в града е редно малко повече да се съобразяват с възможните инциденти, особенно по натоварените централни части!Също е много досадно като се засили някакъв "специалист" в колоната и решил че ще си вдига адреналина се разминава на по педя с колите от двете страни!Има един Гоуст райдер, той наистина е повод за подражание, но всеки си има акъл сам да решава, важното е че никой на никой не е длъжен!Просто, тъй наречената шофьорска етика у нас отсъства!!!Тъй че, нека не се сърдят когато тръгнат да се завират между нищо неподозиращите колеги в колите, пък после и да се оплакват, че ги засичаме!Мисля че никой не го прави умишлено!

Коментар