Малко предисловие - от приблизително 3 години бях щастлив собственик на Фиат Типо ’89 г. Стара колица но винаги безпроблемно ме е возила и никога не ме е оставяла на пътя. Преди малко повече от 5 месеца започнах работа в София и разбира се вярната колица безаварийно ме возеше по софийските булеварди. Преди по-малко от месец и сложих чисто новичка газова уредба BRC и идилията стана пълна. До тази сутрин, когато излязох пред блокът ми в Младост 3 отивайки на работа и на мястото където скромното ми фиатче бе паркирано предния ден стоеше едно празно изпълнено с мъка място. Все си мислех, че и крадците имат "професионално" достойнство и няма да си сложат главата в торбата за 16 годишна кола, но явно съм се лъгал. Може би регистрационният номер "ВТ" различаващ се от всички останали наоколо "С" е бил допълнителен стимул. Незнам. Факт е, че ми откраднаха фиатчето, а аз просто си казвам мъката тук. Пазете си колите колеги, защото явно крадците не подбират стара или нова.
![Crying or Very sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_cry.gif)
Коментар