И така - винаги съм бил съвестен гражданин на Републиката, плащам си застраховките и данъците /сега май позабравих, но ще отида тези дни
/.Какъв ми е навикът? Защото винаги бързам, отивам при агента по застраховките, давам му старата, той преписва и така става най-бързо.ОК, ама преди колата беше на инвалид, а аз я прехвърлих през април миналата година на свое име. Съответно вчера, като човек с тримесечна полица, отидох да си я подновя за още три - изчаках момичето прилежно да я напише до средата и погледът ми случайно попадна върху химикалката му - Ами че там не пишеше моето име, а името на инвалида!!!
И така, оказа се, че аз от почти година си плащам застраховките ГО и си карам с такива под чуждо име..... Попитах момичето дали е възможно да съм редовен въпреки всичко, но получих отговор, че от момента на подписване на договора за прехвърляне, тази застраховка става невалидна!!! И като си спомня как се ядосвах заради онзи Голф 3, че избяга и не спря на ’местопрестъплението’... Добре, че си тръгна, че иначе щеше да стане една - не е за разправяне
))Слава богу, усетих се навреме и сега съм си със застраховка на мое име :DНе бъдете такива блейки като мен - четете внимателно какво подписвате!
)))

Коментар