Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Секс или туршия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Секс или туршия

Секс или туршия или как нагледно жените не мислят като нас хората!?Хамсалашка работа. Говорим на различни езици. Имаме различни ценности Една ме кани у тях. А на мен в главата ми само камби, пипер, целина. Ми такова е времето. Сега се прави зимнина. Помислих си има зор момичето да затвори бурканите. Тук има нужда от твърда мъжка ръка. Вика ме у тях. Отивам аз, под ръка с чешката затварачка. Уред мечта. Имам го на PDF файл дори. За ценители.Та влизам аз, а тя с мокра коса... - Препотила си се от мъкнене на чували с камби? - Не - С пиперки? - Не, къпах се - Човек се къпе след, а не преди приготвянето на зимнина - казах го аз с изражение на човек, излязъл от прожекция на Хари Потър. Тя вдигна вежди, аз кимнах бавно, със скоростта на заминаваща ерекция след еякулация. Питах я дали ще мием бурканите. Тя каза, че се е къпала. А аз пак питам "А бурканите?". Тя се усмихна и ми посочи банята. Влязох там. Няма буркани. Нещо ме майтапи това момиче. - Виж, ако ще вършим работа, да я вършим - делово отсякох. - Всичко трябва да се прави с финес и бързо. Няма смисъл да го бавим. - Охо, много си бил нетърпелив? Такъв те искам! - Ми? - гълчалив, но любезен поглед. - Ако не си взел гума не се притеснявай. Аз съм взела хапчета. - Ей, ама умница си! Естествено, че туршия без аспирин не става! От баба си знам, че ..... - тук задърдорих технологии и тънкости, а в същото време трескаво се замислих тази от къде знае, че съм закарал гумата на зеления москвич на вулканизатор и че не съм я взел още. При липса на разумен отговор реших да зарежа мисленето... - Ох, че ми е горещо, ще се разсъблека - каза приглушено тя и ме погледна с един поглед такъв усмихнат ли, ехиден ли - не можах да разбера. Не мога и да разбера защо ме гледа така нагло при условие, че не аз съм се препотил, а тя. - Охооо, то сега нищо не е. Познай като вземем да варим бурканите каква жега ще стане. Взела ли си целина, ако не си аз имам в багажника долу. Знаеш ли каква е хубава. Я ми покажи целината си - Леле, колко си метафоричен. Хм... - усмихна се под незабележим русоляв мустак (незабележим за други, но не и за мен. Аз мустаци и бакенбарди у жени винаги забелязвам)...ела в спалнята да ти я покажа. Целината, имам предвид... Повлече ме натам и като влязохме тръгна да ме целува и трескаво ми разкопча панталоните и го пусна на земята. Чу се здрав тенекиено метален звук. Чешката затварачка!!! Удари се в земята. Ужас. Най-ценното ми нещо - затварачката. Приплака ми се. Изскимтях. - Убийца! Знаеш ли какво направи? - в погледа ми се четеше омразата на целия трибунал в Хага, съдещ д-р Менгеле за буквалните му опити да влезе под кожата на евреите. - Какво е това?! - зениците й приличаха на очилцата на Троцки. Свит, прегърбен, съсухрен от мъка се запътих към антрето. Никелираната покривка на уреда ми се беше нарушила. Никога повече нямаше да бъде същата. Дори в последния си поглед към момичето видях презрителното й мислене към това чешко произведение на изкуството. В очите й се четеше "джаджа", а то е "У Р Е Д" . Как да й обясня на тази? Какво ценно има за нея в нейния живот. Какво? Толкова сме различни, Господи!
    F31 BMW 320d

Много добра история , посмях се добре . Ама едно не ми е ясно, какво стана с туршията или я заряза .

Коментар

Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Коментар

браво това беше много добро

Коментар

Working...
          X