Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ходене по мъките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ходене по мъките

:D Здравейте колеги искам да вмъкна и аз нещо което ми се случи,карам фиат 1.8 брава преди 3месеца ми изби свеща ,нарани резбата на главата ,а от там надра цилиндъра закарах я на сервиз в Асеновград сервиза е /Автосервиз Байчаров/ и от там тръгнаха главоболията разбрахме се какво ще се прави и му я оставих с надеждата за 4-5 дена да стане , ето вече 2 месеца минава ,а тя още стои непокътната , разглобена и чакаща бутало ,каза че много трудно се намирало такова бутало (стандартно 82 мм втора употреба ) платих му още в началото 80% от стойноста уж за части ,а се оказа че май са свършили без да е купил нищо изреждам частите бутало втора употреба 82 мм 4-клапана , биела и биелни лагери гарнитури , масло антифриз и смана комплект на ангренажа и пистовия ремък ролки и консумативи факта е , че нищо не е направил по точно не е почнал недоумявам според вас колко би струвал този ремонт отношението ми корено се промени към този човек , а ми го препоръчаха приятели май се оказа поредния мошеник , но да видим какво още ме очаква , ако стане ще е чудо , така че имайте предвид къде давате колите си

Друг път като ходиш при непознат майстор си купувай сам частите и не разчитай той да ти ги намира, защото не знаеш какво ще вземе и ще сложи. Искай и сменените стари части да ти даде. Всеки е патил с майстори......оправия няма.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

интересно ми е какво стана с колегата ? не си ли си взел колата тази седмица и на другия ден да те дърпаха

Коментар

x3mDriver написа:
        интересно ми е какво стана с колегата ? не си ли си взел колата тази седмица и на другия ден да те дърпаха
        позна на 100% точно

Коментар

Re: ходене по мъките

Искам да продължа темата,нещтата не свършват до тук след като ми каза ,че е готова я взех и след 15 км скъсах ремък обадих му се дойде взе я пак и след още 20 дни благоволи да каже , че е готова не ти дава никакво обяснение какво е сменил ,какви части е сложил и ред подробности наложи се отново да я отворя защтото имаше достатачен шум в мотора и за мое учудване не беше подменил никакви ролки обтяжни ,паразитни само 2-та ремъка пистовия и ангренажния крий се не се показва в последствие разбрах че досега всички на които е поправял автомобилите работи с части втора употреба абсолютен мошеник е информирайте се ако не вярвате името и сервиза съм ги упоменал ,жалко че не мога да докажа ,че съм му дал пари иначе бих го съдил той е потенциален убиец ,щом като не сменя частите убедете се и вие ако не вярвате

Коментар

Остава и да го напишеш както трябва.Почнах да чета ,но явно не сме учили на едно място и нищо не разбрах.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

аз разбрах всичко, този трябва да се съберете двама трима, и да такъв бой да му хвърлите, че 2-3 месеца да е в болница, ебати боклука !

Коментар

Working...
              X