Просто да ви се оплача
Преди две години си направихме малка модулна бензиностаниция за собствени нужди, понежи имаме голямо потребление на нафта - компресори, камиони, бусове, та решихме да си намалим разходите малко като купуваме гориво на едро. Та покрай нафтата сложихме една 2 тонна цистерничка за бензин и всичко супер до последната доставка. Зареди ни камиона 5 тона нафта и 2 бензин - на мен фиатката вече празна и 1-2 часа след като заредиха аз на колонката и тъпча яко. Тръгвам - минавам 5 метра и колата загасва. Викам си студена е още - въртя неще въртя 100 пъти неще и неще. Обаждам се на един приятел механик идва пича гледа всичко ОК мери тока - няма ток до бобината - вика 98 % алармата съвсем ти е свършила и ти прави мизерии айде на въженце и при алармаджиите. Въртяха сукаха измънкаха старата сложиха нова дръпнаха ми 120 кинта. Колата не пали - имало грешка в компа трябвало да е изчистят на РС. Ок пак на въженце и право в БОШ сервиз. Закачиха е пичовете триха грешки - правиха нови - еба ли му мамата колата неще и неще да запали. Помпата се била скапала извадиха входящия бензин и ще мерят налаягане пускат да изтече малко в една бутилка и к’во - ЧИСТА ВОДА!!! - може би минерална някой се обади. Един от механиците се обръща към мен и ми вика - ако я научиш да върви с вода веднага да ми се обадиш. Аз вече зелен драйфа ми се от яд полудях прибрах колата в скалада на един познат и се чудя какво да правя. Вчера е закарах на майстори да я чистят и днес ще имам новини какви са пораженията. Не знам какво може да и стане?! казаха ми че от водата дюзите се скапвали и сегментите се запичали - просто не знам. Тия доставчиците идваха правиха тестове - изкараха ни че сме наливали вода в цистерната може би за да си скапем собствените коли. Занесох бензин в една лаборатория да го иследват и май ще следва съд, ама не знам до къде ще е докараме. Та това сори че ви губя времето да четете моите преживелици ама трябва да се оплача на някой. Аре някой ако има идея да ми кажете какво може да се е скапало за да съм подготвен пред майсторите щото нали знаете всеки се мъчи да те изтъркаля.
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар