Доскоро не съм предполагал че е толкова трагична работата с тия доктори. За себе си правя някои изводи.1. Никакво предварително заплащана - избор на екип или подобни простотии. Защото срещу някакви пари доктора не се ангажира да излекува болния. 100% изнудване. Телефон до 112 че болният е жертва на изнудване и веднага се търси друга болница. При излизане от болницата не се подписва нищо!!! 2. Благодарности под каквато и да е форма само след като болният прецени че е излекуван и колкото той прецени и има възможност, никакви предварителни уговорки.3. Лекар който при вида на болен човек започва да прави пазарлъци за пари и чака първо да помирише пачката най вероятно няма да излекува болния. Чиста лотария със здравето на болния.4. Добре е всеки предварително да се поинтересува как работят лекарите, какво и как са длъжни да правят защото в критична ситуация няма време за това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се умира от сливици през 21 век в България.....
Collapse
X
-
Re: btv
stani090 написа:http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/2004857053-Chetirigodishno_momiche_pochina_v_ISUL_sled_operat siya_na_slivitsite.html
Коментар
-
болница
Ми дане се налага ходене в Боалница като ги гледам при жената как учат особенно платените На сина извадихме сливиците като вярно няколко пъти за година боледуваше от тях с много уговорки щото не бях съгласен Та те неможаха и една упойка да му сложат нито сестрите нито професора Еле се намери един млад доктор който последствие разбрах че той е оперирал детето а не професора А после като пак боледува няколксо пъти казваха вече други доктори че не е трябвало да се оперират . Уж една медицина а различни мнения .
Коментар
-
Колеги ето това са пуснали на стената във FB по темата:Здравейте всички!От името на роднините на Гери и голяма част от тук присъствашите, фиксирам дата за събиране пред ИСУЛ, за този петък (14.01.2011г.) с цел "изясняване" на случая чрез адекватни действия от наша страна! Който желае и има възможност може да дойде след 12.00ч на посочената дата!Ако не сме там, все едно нищо не сме постигнели, не се предавайте точно сега!БЛАГОДАРИМ ВИ!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар