Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се умира от сливици през 21 век в България.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Потресен съм...просто нямам думи.В България 90% от лекарите са търговци без душа.Искренни съболезнования на опечалените близки.
    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Аз още вчера се опитах да напиша нещо, но сърцето ми се сви и не успях. То какво да напишеш при тези факти.Съболезнования на семейството, и не чакайте Господ да го съди този "лекар". Скъсайте му задника от дела, ако тук не хванат дикиш - навън го съдете. Съдете цялата система, не само него!

Коментар

Лошото е че нещата са навързани, една от причините лекарите да са на тоя хал и да мислят само за пари е здравната ни система като цяло, НЗОК, и здравната политика на държавата......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Malone написа:
          Хм ... аз от Бог възмездие не очаквам, и не бих очаквал. Бих го търсил. Аз. За други не знам.Не знам как да коментирам написаното ...Няма нещо, което да е по ужасно от това да загубиш най-скъпото си заради неграмотност, съчетана с алчност.
          Преди време имаше един хирург, който "скочи" посред нощ от междустълбищната площадка от 6-ти етаж! Носеха се разни слухове и ....до там!

Коментар

Аз ако съм ще убия доктора на място с голи ръце, зъби и нокти! Готов съм да съдействам с всички сили и средства, за да получат възмездие тези изверги!

Коментар

Как може да го оставят детенцето така да си отиде? На мен наистина ми е трудно да го повярвам това, че някой може да откаже помощ на такова малко и красиво детенце....Ако историята наистина е такава каквато я разказват родителите, а не е изкривена от емоциите им, наистина съм на мнение, че този лекар трябва да плати за бездействието си и то прескъпо - с живота си!!!
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Снощи гледахте ли по новините, колко много други пациенти на въпросното светило са се обадили да потвърдят подобни случаи, след като са го посетили. За съжаление някои лекари с годините се превъщат в пресметливи касапи.
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

Според мен този път наистина не трябва да се оставят нещата така....не може да оставят хората да си отиват по такъв начин и после да се забрави - все 1 нищо не е било! Не съм грамотен по тези въпроси и незнам каква точно реформа трябва да се направи, но знам, че трябва да си има комисия, която да отсява добрите лекари от останалата измет, да разглежда абсолютно всяка бодадена жалба(независимо писменна или устна) и да помага на пациентите който не знаят как да пуснат такава! Да има някакви изисквания за бърза помощ, а не като ти убият роднината и искаш да ги осъдиш, да ти казват - ми то няма смисъл, понеже за тея пари никой неще да работи в бърза помощ и едва ли ще вземат мерки! Наистина почва да ме е много срам, че живея и се развивам тук! Почна и за децата да не ги е грижа, само за това, че е имал наглостта да поиска 200лв. ЗА ИЗБОР НА ЕКИП трябва да го заключат този "лекар"! Незнам как ще се оправи всичко нередно в тази държава, но то не е и моя работа да знам! Всички знаем кои са тези които трябва да измислят как да се оправи системата и са ДЛЪЖНИ да се съобразят с елементарните ни изисквания и нужди! Ако не могат да се справят - ДА СЕ МАХАТ!

Коментар

Потресен...Слабо казано. Плаче ми се, реве ми се, яд ме е - най вече за безсилието ни. Смазват ни всеки ден и час, убиват ни, посягат вече и на децата ни... Този случай не трябва да бъде забравен за три дена, тази мъка не трябва да е мъка само на близките на това погубено дете...Нека не оставяме виновниците да правят още престъпления !!!Съболезнования за близките. Съчувствам им с цялата си душа.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Преди половин година водих дядото на приятелката ми при един доцент-уролог. Голям специалист бил. Прегледът трая около 15 минути, от които поне 10 ни обясняваше как той бил единствен, който правел подобни операции в България (пълна лъжа се оказа) и как щял само 3000 лв да ни вземе. Ако не сме искали да сме отишли зад граница, за да платим в пъти повече. А относно диагнозата почти не се напъна да разсъждава - това ли е или не е това проблемът. От вратата беше решил, че ще реже и кълца и то срещу 3000 лв, пък каквото стане. А цялото му излъчване беше на мазен автоджамбазин, който се опитва да ти пробута гробница за автомобил уникат. В последствие в друга болница операцията, която предлагаше доцентът се оказа ненужна и се направи друга срещу 200 лв.
                      преди - TIPO
                      сега - VOLVO XC60

Коментар

Абе и аз на доста изродщини съм присъствам, но просто не ми се разказват, а и не в тази тема....предлагам да се качим в колите и да блокираме ИСУЛ, а после и народното събрание Защо само таксиджийте,учениците, учителите, лекарите и полицайте ще стачкуват? Нали и ние имаме право на глас!

Коментар

Ужасно е и тъжно е! Един родител или пък нормален човек няма как равнодушно да осмисли случилото се. Семейството е почернено и нищо не би могло да утеши сърцата им, дори времето ...! А и не трябва! Не знам какво да кажа, но трябва да знаете, че адски много хора тъжат и са съпричастни към тъгата ви! Незнам дали бихме ви дали сили, но сърцата ни тъгуват ... много. Важно сега е, да пазите семейството си и най-вече малкото братче на Гери, говоря за всяко нещо свързано с бъдещето ви. За съжаление знам за какво говоря и знам кое е важно в момента ... възмездието ще дойде - рано или късно, но ще има!Дано само няма и други погубени души до тогава.
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

rebel написа:
                            Според мен този път наистина не трябва да се оставят нещата така....не може да оставят хората да си отиват по такъв начин и после да се забрави - все 1 нищо не е било! Не съм грамотен по тези въпроси и незнам каква точно реформа трябва да се направи, но знам, че трябва да си има комисия, която да отсява добрите лекари от останалата измет, да разглежда абсолютно всяка бодадена жалба(независимо писменна или устна) и да помага на пациентите който не знаят как да пуснат такава! Да има някакви изисквания за бърза помощ, а не като ти убият роднината и искаш да ги осъдиш, да ти казват - ми то няма смисъл, понеже за тея пари никой неще да работи в бърза помощ и едва ли ще вземат мерки! Наистина почва да ме е много срам, че живея и се развивам тук! Почна и за децата да не ги е грижа, само за това, че е имал наглостта да поиска 200лв. ЗА ИЗБОР НА ЕКИП трябва да го заключат този "лекар"! Незнам как ще се оправи всичко нередно в тази държава, но то не е и моя работа да знам! Всички знаем кои са тези които трябва да измислят как да се оправи системата и са ДЛЪЖНИ да се съобразят с елементарните ни изисквания и нужди! Ако не могат да се справят - ДА СЕ МАХАТ!
                            Не се стърпях и пиша пак защото ме боли сърцето като чета и отново препрочитам тази покъртителна история.Прав е колегата,че нещата не трябва да се оставят така,не може да ни третират по-зле от животни и да оставаме равнодушни!Тези касапи трябва да си получат заслуженото!
                            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

дете

Жалко за детето .Иначе доктора го познавам на нас лично ни е помагал . Немога да се оплача от човека . Като вадихме сливиците на сина при ПРОФЕСОР/ от военна Болцица /и после имаше усложнения ми е казвал какво да правя . Това за небрежното отношение към хората го има при всички доктори който са със самочувствие . Човека работи в Австрия и ако там не се справя както трябва да са го изгонили преди години .Тука има и други намеси на други доктори и става една като не се знае кой какво трябва да прави .Та някой доктори и сестри немогат да сложат една упокйка както трябва -това от личен оприт .А като знам и как учат и взимат изпити неможе да се очаква друго.
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Този доктор и останалите такива ,като него трябва да ги разстрелят,като неживеещи на тази планета.... АЗ самия съм станал жертва на подобен доктор,като този изверг,който е извършил това жестоко деяние ,да убие дете. Просто не са там,ами в Бургас всички хирурзи са касапи и убийци това са за мен докторите днешно време. Както бях споменал станах жертва на немърливостта на двама хирурзи от Бургаската болница. Всичко се случва през април месец 1999г.Бях паднал на едни стъкла и скъсах дясната ноздра ,след което имаше доста стъкла за вадене. Приеха ме в болницата и ми казват ,че се налага операция и питат моите родители дали са съгласни.Приемат ме в 18 часа и операцията беше насрочена за 19,00 часа същия ден .Какво стана операцията започна чак 12 вечерта ,аз започнах да губя много кръв и постояно ми преливаха,докато кръвта,която ми бе нужна е свършила.Тогава извикаха хирурга Боздалиев,който си остави ръцете в чистия смисъл на думата. Извърши операцията без упойка,която продължи до 3 часа сутринта.Минаха се 3 дена отиваме на преглед и хоп гледаме ,как той ми е запушил цялата дясна ноздра и не мога да дишам нормално.Наложи се 2-ра операция след 6 дена от 1-вата .Дотук за тази операция този касапин е искал 700 лв. от моите родители и куп почерпки за него.Другия хирург викаше така: аз няма да направя грешката на колегата,ще ти оправя ноздрата нормално и така с калпавите си обещания.. Насрочи дата 19 април ,когато да се извърши операцията и пак по-същия начин избор на екип и други работи 400 лв. Направи операцията той вика момче ти си добре,нямаш проблем ще ти изпиша едни мехлеми да се мажеш с тях и си готов . Всичко така ,но не е така и вече казах на наще,че не можех да дишам нормално пречи нещо ми има,което пречи да дишам нормално. Май месец отиваме на преглед вече при 2-рия хирург и пак се започна старата песен на нов глас ,вика в момента има оток трябва да се закупят медикаменти които се предлагат само в Белгия и Канада и струват около 1400 лв. и наще добре взимаме ги.Майки ми поръча медикаментите дойдоха след една седмица и отиваме на преглед отново.И изкара нашия три спринцовки и куп мазила от кутията,която донесохме . Би ми едната спринцовка и вика трябва да остане една седмица в болницата, да видим как ще се развият нещата.Останахме с майка ми в болницата през тези дни ми биха тези инжекции и куп хапчета бях изпил и няма оправия и накрая наще се ядосаха и го питаха: Ти какво искаш ,да ни натровиш сина с лекарства,които не вършат работа.ТОй най-нагло каза : Не аз не съм такъв! И баща ми го попита: Какво е необходимо,зада се почуства добре сина ми ? Хирурга: Ще се наложи друга операция,която ще струва 1500 лв.. От този момент нататък бащ ми се ядоса и повече вика при тия лекари Не отиваме ,защото нищо не правят. И цялата равносметка излиза така 1-ви хирург-1500 лв. 2-ри хирург-2500 лв. и накрая аз пак не мога да дишам нормално,благодарение на касапите от Бургаската болница . Още от кога са започнали да действат по този начин всичко само за пари го правят и след това да се оправдават до безкрайност,че вината е в пациента ,а те са могли каквото могат да направят . и Пак ще повторя тези хора нямат място в болницата ,а в затвора да изгният ...

Коментар

Working...
                                X