Колеги , мисля че доста ще се посмеете и ще се поучите от прочетеното в този линк ( на руски език )http://info.drom.ru/adventures/travel/15394/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Приключенията на младежи в САЩ
Collapse
X
-
MEMO написа:Хареса ми.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Много интересно четиво! За по-младите колеги ще е трудно справянето с руския, така както на мен ми е трудно с английския, но написаното си струва да бъде прочетено от повече и то млади хора. Въпреки, че на повечето от българите ходили в "страната на неограничените възможности" им е трудно, да не кажа невъзможно свикването с "американския начин на живот".Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
От цялата история аз лично научих нещо ново, което после се потвърди и от други текстове, както и от наблдения през Гугъл Ърт - интересно и любопитно - по границата на Калифорния с другите щати има КПП-та, само на влизане.Водят се селскостопански контролни пунктове, като на тях се прави проверка какво носиш в колата си. При съмнения правят проверка и на документите на пътниците.В Калифорния е забранено внасянето на селскостопанска продукция и живи животни (домашните любимци са изключение, но само с паспорт и съответните ваксинации) от други щати.
Коментар
-
van_dal написа:Молодцьi! Най-много ми хареса частта как се изкарва за 4$ шофьорска книжка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: Приключенията на младежи в САЩ
Румен_Хинчев написа:van_dal написа:Молодцьi! Най-много ми хареса частта как се изкарва за 4$ шофьорска книжка."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Re: Приключенията на младежи в САЩ
Irka_fihi написа:Румен_Хинчев написа:van_dal написа:Молодцьi! Най-много ми хареса частта как се изкарва за 4$ шофьорска книжка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар