сега като се прибирах гледам близо до нас една кола заприлича ми на Новото Пунто- ама се оказа ФОРД после като го опоогледахи от вън един ЧИЧО седи отворих прозореза и викам Кво не Върви ли в същото време излязох да вида кво пряави човека вика Ами колата си е наред- иначе беше пуснал аварийни викам му Къв е проблема а той Ами немога да стигна до Банишора /има няма 7км /помислих си че не познава квартала и викам На долу до Орион и после по Сливница .а чичото Малко се напих и няма дамога да си стигна да ти дам някой лев да ме съпроводиш с твоята кола .включих аварийни и аз а човека тръгна след мен с 20 км в час .след 2 спирания стигнахме до неговия блок и човека благодари и доволен че си е стигнал до вкъщи така че не се напивайте до толкова че да не може да се преберете- да не може да се ориентирате къде сте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не карайте пили до толкова че да не може да се преберете
Collapse
X
-
Re: не карайте пили до толкова че да не може да се преберет
kluchar написа:така че не се напивайте до толкова че да не може да се преберете- да не може да се ориентирате къде сте
-
хаха с какъв кеф бих се обадил на 112 в този случай, че щом е и началник в полицията може и на господари, че да не прави номера. а ти си правил пълни простотии, това, че кара с 20 не означава, че може да спре като едно дете тръгне пред колата му, нито значи, че няма да заспи на волана.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:хаха с какъв кеф бих се обадил на 112 в този случай, че щом е и началник в полицията може и на господари, че да не прави номера. а ти си правил пълни простотии, това, че кара с 20 не означава, че може да спре като едно дете тръгне пред колата му, нито значи, че няма да заспи на волана.
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:pakumba написа:хаха с какъв кеф бих се обадил на 112 в този случай, че щом е и началник в полицията може и на господари, че да не прави номера. а ти си правил пълни простотии, това, че кара с 20 не означава, че може да спре като едно дете тръгне пред колата му, нито значи, че няма да заспи на волана.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:pakumba написа:хаха с какъв кеф бих се обадил на 112 в този случай, че щом е и началник в полицията може и на господари, че да не прави номера. а ти си правил пълни простотии, това, че кара с 20 не означава, че може да спре като едно дете тръгне пред колата му, нито значи, че няма да заспи на волана.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
случка
Мене първо много ми стана смешно като каза че неможе да си стигне до вкъщи Викам си сигурно не познава квартала А той хем не познава квартала ама и нещо се беше шашанал та незнаеше къде и каво прави в Люлин Иначе си говореше и караше нормално лекичко с 20 км на аварйни . Иначе ако правеше нещо не както трябва веднага бих му казал да зареже колата и утре да си е търси .
Коментар
-
Tempras написа:Предвид написаното в подписа ти няма да споря с теб, само ще ти кажа да се замислиш следващия път преди да пишеш, щом дори не знаеш "що за глупост" е това разследващ полицай.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
veni224 написа:Tempras написа:Предвид написаното в подписа ти няма да споря с теб, само ще ти кажа да се замислиш следващия път преди да пишеш, щом дори не знаеш "що за глупост" е това разследващ полицай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар