Не знам за вас колеги, но аз съм "малко" като слон в стъкларски магазин, независимо какво върша.Дори близките ми понякога ме обвиняват, че го правя нарочно, но няма нищо такова.За мен все едно през ден е петък 13-ти.Много припрян, знам ли защо се случват такива неща, няма обяснение за мен, просто се случват.Та за това пускам и тази тема, поне да се посмеем малко.Ето и последните ми "шедрьоври"Преди няколко дена тръгвам сутрин за работа.Взимам плика с боклука и още един плик с обяда в службата.Всичко върви нормално, паля колата, на излизане от паркинга спирам до кофата с боклук до блока и мятам плика.В един момент докато се движа към работата, нещо засмърдява в колата.И какво да видя, вместо плика с боклука съм изхвърлил обяда в кофата.Един ден ми се отчупи парче пластмаса от дистанционното на телевизора, ще го лепа с каноколит.Обаче капачката е залепнала от последното отваряне и аз решавам, че щом не става с ръка, ще го отворя със зъби.Разбира се като стиснах със зъби, лепилото явно се разтече и зъбите ми залепнаха, не мога да си отворя устата, ама точно като по филмите
Един ден връщам се от работа с покупките и вадя да покажа на скъпата, че съм и купил любимите кроасани.Вадя плика със замах, той се закача за дръжката на вратата и всичко се изсипва на земята.Котака ми, който винаги ме посрещана вратата като чуе ключовете в ключалката, се уплашва и хуква през вратата по стълбите на блока.Тичам след него и два етажа по-надолу виждам съсед с немска овчарка, следователно котката хуква наобратно нагоре по стълбите, та чак до последния етаж.Мога да ви разкажа поне още 20 такива случая, и всичките са по действителни събития и реални лица ")Давайте колеги, надали аз съм единствения "сръчко"За истории има друг раздел - ИсторииПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар