Не съм видял развитието на темата, затова сега отговарям.
Предполагам, че да, анархията не ми е любимия обществен ред.
Коста, разбира се, че не го приемам като проява на лоши чувства.Какво ще ти отговоря.Да, прав си, но ...Ако не съм се занимавал с това и не искам да се уча, ще отида при Коста и ще му кажа: "Коце, ето ти 10 лева, или ще пием по две бири, но моля те, подготви ми нещата за да не губя нерви и излишно време в четене на Закони и Правилници. Знам, ти разбираш от това, занимавал си се и ти се доверявам."Това имах предвид.Има си агенции за митническо обслужване и цените им, особено напоследък са повече от приемливи.
Чакай Style, чакай ...Снимат личната карта, защото така пише в Наредбата, така трябва, решил го е законодателя. Агенция "Митници" е регистриран оператор по Закона за личните данни.Вземат 50 стотинки, защото така са преценили. Да отиде да снима на друго място, никой не го задължава да снима там. Предполагам, че цената е ясно написана, а и съм абсолютно сигурен, че това не е копирна машина на Агенция "Митници".Скапаното отношение на скапаните служители е в резултат на скапаната неграмотност на гражданина. На скапано глупавите му въпроси. Прочел съм я.
mnpenchev написа:
kosta написа:
style34 написа:
Коментар