Хайде и аз нещо да ви излъжа Всъщност историята си е съвсем истинска, който иска да вярва. Една вечер сядам в колата и щом врътнах ключа, нещо се поотмести колата, все едно съм бил стъпил на камък. Тръгнах и усещам, че волана е станал адски неподвижен, все едно трябва да си културист, за да го въртиш Помислих че имам спукана гума или блокирала спирачка, но не... Стигнах на горе-долу осветено място, отворих капака и видях че го няма ремъка за сервото на волана. Помислих, че се е скъсал. Прибрах се в къщи и вече с лампа погледнах под капака и установих, че ремъка си е там, но си виси свободно, целия с кълбета сиви котешки косми Обадих се на един приятел атомонтьор, при който бях ходил 15 мин. преди тази случка, да го питам възможно ли е котка да се е завряла под капака и да е изметнала ремъка. Той ме увери че не само е възможно, но че неговата сива котка е изчезнала след като аз съм си тръгнал от сервиза му. Това е историята - приютих на топло котката на моя приятел, а тя ми извади ремъка.P.S. - на следващия ден котката му се е прибрала жива и здрава, така че тази история завърши без невинни жертви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
История с котка
Collapse
X
-
Re: История с котка
snake написа:Хайде и аз нещо да ви излъжа Всъщност историята си е съвсем истинска, който иска да вярва. Една вечер сядам в колата и щом врътнах ключа, нещо се поотмести колата, все едно съм бил стъпил на камък. Тръгнах и усещам, че волана е станал адски неподвижен, все едно трябва да си културист, за да го въртиш Помислих че имам спукана гума или блокирала спирачка, но не... Стигнах на горе-долу осветено място, отворих капака и видях че го няма ремъка за сервото на волана. Помислих, че се е скъсал. Прибрах се в къщи и вече с лампа погледнах под капака и установих, че ремъка си е там, но си виси свободно, целия с кълбета сиви котешки косми Обадих се на един приятел атомонтьор, при който бях ходил 15 мин. преди тази случка, да го питам възможно ли е котка да се е завряла под капака и да е изметнала ремъка. Той ме увери че не само е възможно, но че неговата сива котка е изчезнала след като аз съм си тръгнал от сервиза му. Това е историята - приютих на топло котката на моя приятел, а тя ми извади ремъка.P.S. - на следващия ден котката му се е прибрала жива и здрава, така че тази история завърши без невинни жертвиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
blondy_driver
Преди време редовно едно коте спеше на предния ми капак и вечно си карах с кални лапички върху него
Коментар
-
Интересното с котките е, че 5 г. върху предишната ми кола (опел) само 1-2 пъти съм забелязвал котешки стъпки. Фиат-а го нападнаха още от първия ден, даже леко ми надраскаха предния капак. Чудя се как да ги гоня от гаража Все пак се успокоявам с това, че е по-добре да се навъртат котки, отколкото мишки :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Зад моя блок където паркирам една жена се грижи за около 50 котки винаги колата ми е на лапички а на няколко пъти съм потеглял и с котка под предния капак. едната я возих над 3-4 км паркирах пред едно кафе и след 2-3 мин видях да висят две лапи между мотора и двигателя а по късно се измъкна и самата котка нищо и нямаше. Всичко си има и положителните страни виждал съм 2-3 случая мишки доста сериозно да поразят ел инсталацията, казанчета за антифриз и измиване на стъклата че и високоволтовите кабели. В една Астра над 1 час гониха с пароструйка един мишок а той толкова умело се скатаваше из моторния отсек
Коментар
-
Преди си държахме колата в един гараж, където една откачена бабка от блока събираше в двора на гаража всички квартални котки . Една сутрин след пътуване майка ми и брат ми осъмнаха целите наядени от бълхи ! После трябваше редовно да ръсим с флайтокс, за да не се повтори гнусното преживяване!Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
mironcho написа:Преди години имахме едно proview 14" - котката постоянно спеше върху него. В крайна сметка монитора (доколкото proview може да се нарече монитор) изпуши доста ефектно Котката може и да не беше виновна, но е факт че доста козина имаше в кутията на монитора...
Коментар
-
Panaiot Karpachev написа:Не знам котките ,но определено птиците не харесват FIAT особено по нашето крайбрежиеex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар