А под моя капак има само 103 коня, и в купето едно магаре зад волана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
История с котка
Collapse
X
-
При същия майстор след историята с котка вече имам и история с куче. Не съвсем весела. От това, че преди да я купя новата ми кола не е била карана около половин година, имаше един неприятен шум при натискане на спирачките, причинен от ръжда и се наложи барабаните да се пристържат при стругар. Та онзи ден, докато стоеше в сервиза, за да й свалят задните спирачки, някакво куче е влязло в колата. Той майсторът храни цял отбор помияри и един се е вмъкнал в колата. Аз отидох след работа да си я взема с вече оправени спирачки, но той нищо не ми каза. Влизам вътре и колата изглеждаше мърлява, мръсна, при положение, че съм сигурен, че му я оставих чиста като аптека. Помислих, че той е сядал с работните дрехи, но някак си имаше мърсотия навсякъде. И следи от не особено усърдно забърсване с мръсен парцал. Чак когато открих сноп косми на постелките и тук-там по тапицерията, разбрах каква е работата. Върнах се и му вдигнах скандал и както се бях ядосал, след това на заден ударих една метална ограда и си спуках десния стоп. Но е дребна работа, дори няма да го сменям. Последва щателно собственоръчно измиване и прахосмукачка, за да залича всички следи от кучешкото присъствие.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: История с котка
snake написа:Хайде и аз нещо да ви излъжа Всъщност историята си е съвсем истинска, който иска да вярва. Една вечер сядам в колата и щом врътнах ключа, нещо се поотмести колата, все едно съм бил стъпил на камък. Тръгнах и усещам, че волана е станал адски неподвижен, все едно трябва да си културист, за да го въртиш Помислих че имам спукана гума или блокирала спирачка, но не... Стигнах на горе-долу осветено място, отворих капака и видях че го няма ремъка за сервото на волана. Помислих, че се е скъсал. Прибрах се в къщи и вече с лампа погледнах под капака и установих, че ремъка си е там, но си виси свободно, целия с кълбета сиви котешки косми Обадих се на един приятел атомонтьор, при който бях ходил 15 мин. преди тази случка, да го питам възможно ли е котка да се е завряла под капака и да е изметнала ремъка. Той ме увери че не само е възможно, но че неговата сива котка е изчезнала след като аз съм си тръгнал от сервиза му. Това е историята - приютих на топло котката на моя приятел, а тя ми извади ремъка.P.S. - на следващия ден котката му се е прибрала жива и здрава, така че тази история завърши без невинни жертвиУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
И аз преди няколко дни - имаше дъжд и беше студено. Оставям колата за около половин час и като се връщам гледам отдолу нещо мърда. Наведох се - котка, търсеше от къде да се навре във двигателя. Приготвил съм си една кора за под двигателя, все не остава време да я сложа обаче май наистина ще трябва да я монтирам, да пази двигателя от вода и от котки.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Няколко пъти съм ремонтирал коли със здраво прегризани снопове кабели. Нямам идея кое е това животно, дето да прегризе до скъсване проводниците - видът им е сякаш часове наред си ги млатил с чук, разликата е, че има следи от зъби по изолацията.Вадил съм мъртви мишки и плъхове от смукателни и отоплителни системи. Намирал съм и жаби, вследствие на наводнени гаражи ... Зимъс като влизам в колата, първо подумквам с крака по пода, та от сътресенията да се стреснат каквито животни има в нея.Digitally yours: Optron
Коментар
-
optron написа:Няколко пъти съм ремонтирал коли със здраво прегризани снопове кабели. Нямам идея кое е това животно, дето да прегризе до скъсване проводниците - видът им е сякаш часове наред си ги млатил с чук, разликата е, че има следи от зъби по изолацията.Вадил съм мъртви мишки и плъхове от смукателни и отоплителни системи. Намирал съм и жаби, вследствие на наводнени гаражи ... Зимъс като влизам в колата, първо подумквам с крака по пода, та от сътресенията да се стреснат каквито животни има в нея.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар