Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вчера ме засекаха и спрех у колегата.Ниска ли ни е оценката.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вчера ме засекаха и спрех у колегата.Ниска ли ни е оценката.

Ами мястото е на главен булевард с островна част м/у 2те платна аз съм в едната посока колега излиза от паркинг в същото платно и застава напреки на пътя за да премине през прекъснатия остров за да мине в др.платно.Незнам с колко съм карал ма бех на 3 скорост и тъкмо излизах от кръговото.Двамата с авера сме добре ма направо ми се стъжни кат се треснах.Още повече ми се доплака като застрахов.каза,че фиатите не даржали цена за застрахователно оценяване и дори тоталка да е малко пари ше дадат.Вашите гледни точки по-моето притеснение.
    Прикачени файлове

на пръв поглед тотална щета казаха,ше има още 1 оглед.Крив рог,предните врати трудно се затварят особенно дясната,предна дясна колона нагоре,таван хлътнал.Плащат ли застрахов.,колегата е в Лев Инс.

Коментар

ooooooooooooo лев инс това е главоболие според мен

Коментар

ех-ех колеги мн.ме е яд,толкоз я пазих,гледах,подържах,галих и накрая не ме ,,видах,изчаках 3 коли теб не те видях,, аве че и аз съм си виновен виновен съм ма що на мен се,имах още 4-5 вноски и да я изплатя.Мамкаму и живот нема справедливост. Да сме живи и здрави.Най-важното.

Коментар

вчера мина е 2рия оглед,да видим колко ше изплатят. И да видим ко ше зеаме.Нъкой имал ли е ядове с лев инс /стинка инс/ ,ко да очаквам.

Коментар

Преди 3 години имах същия като твоя удар с моето Типо. Един тръгна от спряло положение, без да се огледа, и право в него забих дясната половина на колата. Щетите бяха счупени фар и мигач, спукана гума, изкривени капак и врата и калник на хармоника. Оказа се, че и чисто новата рейка, която бях сложил преди броени дни е за боклука. От ДЗИ рейката не признаха, но за другите неща платиха около 900 лв. Бях решил да пращам колата за рециклиране, но я оправих и още ме вози. Та за твоята тотална щета поне 2000 лв си мисля, че би трябвало да ти дадат.
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

Ще ти дадат пари, но няма да са много ... Колата, която блъснах, беше за тоталка, а те изплатиха 2/3 от сумата .... само, че при мен говорим за каско ... До колкото разбрах, ти ще дърпаш от неговата гражданска ???
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                До колкото разбрах, ти ще дърпаш от неговата гражданска ???
                ами да от неговата ГО ,немам каско.

Коментар

Working...
                X