Ами мястото е на главен булевард с островна част м/у 2те платна аз съм в едната посока колега излиза от паркинг в същото платно и застава напреки на пътя за да премине през прекъснатия остров за да мине в др.платно.Незнам с колко съм карал ма бех на 3 скорост и тъкмо излизах от кръговото.Двамата с авера сме добре ма направо ми се стъжни кат се треснах.Още повече ми се доплака като застрахов.каза,че фиатите не даржали цена за застрахователно оценяване и дори тоталка да е малко пари ше дадат.Вашите гледни точки по-моето притеснение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вчера ме засекаха и спрех у колегата.Ниска ли ни е оценката.
Collapse
X
-
Преди 3 години имах същия като твоя удар с моето Типо. Един тръгна от спряло положение, без да се огледа, и право в него забих дясната половина на колата. Щетите бяха счупени фар и мигач, спукана гума, изкривени капак и врата и калник на хармоника. Оказа се, че и чисто новата рейка, която бях сложил преди броени дни е за боклука. От ДЗИ рейката не признаха, но за другите неща платиха около 900 лв. Бях решил да пращам колата за рециклиране, но я оправих и още ме вози. Та за твоята тотална щета поне 2000 лв си мисля, че би трябвало да ти дадат.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар