Да започнем с това че съм от с.Храбрино на 15 км от Пловдив.Горд притежател съм на Фиат Мареа Уикенд 1.8,та пребирам си се аз към вкъщи и в село първенец,което на 3км преди нашето,спирам до едно магазинче,при тръгването реших да изцедя марийка на1,2,и малко 3...та цеда си я аз стабилно и стигам до едно Т образно кръстовище,ляв завой прави пасат комби,аз намялям малко за да го изчакам да завие защото той завива сякаш кара ТИР апък аз съм си направо.И завива пасата и изведнъж гледам пред мен нещо на големина колкото микровълнова печка :D чувам как приятелят до мен ми вика"внимавай" замислям се аз за някви стотни кво да правя...ако дам наляво имаше кола отивам челно в нея...ако дам надясно ще мина през това препядствие с някоя от гумите или ще се ударя в тротоара(а той е доста висок)и решавам да го ударя челно...движих се със около70-80 км в час...скочих на спирачката и го събрас с около 40....влачих го около 5-6м докато спра напълно..загасих колата и слязох да видя какво е..и гледам аз под мария заседнал един огромен пън(ако се чудите от къде се е взел просто едни хорица които оградаха горите ни редовно минават с пълни камиони с дърва и явно бе паднал от тях)та гледам пъна спрял се на картера...за радост нищо не течеше,нито радиатор нито масло прибрах се аз до вкъщи,реших да отворя предният капак но уви не успях..беше леко надигнат..Все пак на другия ден я водих на лекар да я види...щото не можех и капака да си отвора...последствията бяха---изкривена планка отдолу която държи радиатора,всъщност тя е поела удара,и тази планка е дигнала радиатора нагоре скъсали са се болтовете,който за захванати за пластмаса? Общо взето трябва да изправя тая планка и това е .... за финал цитирам думите на майстора...."Добре че беше Фиат" та така колеги мн ме е яд много тъп удар,но уви случва се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата на мойта Марийка :)
Collapse
X
-
Добре че леко си се разминал, ама да беше взел пъна.. знаеш ли колко е полезен като правиш някакви ремонти под колата! Безаварийно!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар