Една приятелка ми е на гости и ми разказва някаква история, за дядо й, който претърпял злополука и останал частично инвалид... та купил си човекът автоматик и го давал само на нея, но не и на брат й... когато попитала защо - той отговорил "колата е само за инвалиди" :D Просто останах потресен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата е само за инвалиди...
Collapse
X
-
Е че коя жена няма проблем с паркирането. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Replay написа:NikMar написа:fiatmaniak написа:Е че коя жена няма проблем с паркирането. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Replay написа:NikMar написа:fiatmaniak написа:Е че коя жена няма проблем с паркирането. :D
Коментар
-
Тя тая жена дето се гримосва в огледалото докато паркира на заден ход, ако Ви усети какво сте писали и е онлайн, така ще Ви насоли, че не можете да се обезсолите поне 3 месеца.Познавам жена, която може да сложи доста мъже в малкия си джоб на тема майсторско шофиране. Редовен участник е на осмомартенските ралита. Почти винаги е на първо място.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Re: Колата е само за инвалиди...
kiler_4o написа:Една приятелка ми е на гости и ми разказва някаква история, за дядо й, който претърпял злополука и останал частично инвалид... та купил си човекът автоматик и го давал само на нея, но не и на брат й... когато попитала защо - той отговорил "колата е само за инвалиди" :D Просто останах потресенAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар