Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Истински обяснения, писани пред КАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Истински обяснения, писани пред КАТ

Коментара е излишен , просто трябва да се прочете ’Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути.’’Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад.’’Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех.’’Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ.’’Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз.’’Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си.’’Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща.’’Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми’’В опит да убия муха, се ударих в стълб.’’Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна.’’Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави.’’Мислех, че прозорецът ми е свален, но открих, че е вдигнат, когато подадох глава през него.’’Бях карал автомобил от 40 години, когато заспах на волана и катастрофирах.’’Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак ’стоп’ никога не се беше появявал преди.’’За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец.’’Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа.’’Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах.’’Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах.’’Непряката причина за инцидента беше нисък човек в малка кола с голяма уста.’’Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна.’’Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението.’’Изкарвах колата от гаража на задна, както обикновено, когато бях ударен от другата кола на същото място, където бях удрян няколко пъти преди.’’Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола.’’Инцидентът стана, когато предната дясна врата на колата зави без да подаде сигнал.’’Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал.’’Пешеходецът побегна към тротоара, но аз го уцелих.’’Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

браво браво

Коментар

Някои са доста оригинални. Трябва да си ги препиша. :D
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Добри са преди имаше 1 подобна тема.. Някакви такива спомени имам

Коментар

Евала
          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

GTipo написа:
            Коментара е излишен , просто трябва да се прочете ’Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути.’’Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад.’’Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех.’’Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ.’’Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз.’’Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си.’’Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща.’’Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми’’В опит да убия муха, се ударих в стълб.’’Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна.’’Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави.’’Мислех, че прозорецът ми е свален, но открих, че е вдигнат, когато подадох глава през него.’’Бях карал автомобил от 40 години, когато заспах на волана и катастрофирах.’’Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак ’стоп’ никога не се беше появявал преди.’’За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец.’’Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа.’’Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах.’’Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах.’’Непряката причина за инцидента беше нисък човек в малка кола с голяма уста.’’Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна.’’Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението.’’Изкарвах колата от гаража на задна, както обикновено, когато бях ударен от другата кола на същото място, където бях удрян няколко пъти преди.’’Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола.’’Инцидентът стана, когато предната дясна врата на колата зави без да подаде сигнал.’’Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал.’’Пешеходецът побегна към тротоара, но аз го уцелих.’’Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство
            http://www.slackpack.net/?q=node/950
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Майтап да става,ама това е добре,защото не всеки може да знае всичко,така че нека има истории макар и преписани от някъде 1:1 :D
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Много глупости хаха

Коментар

Хахаха, няма такива бисери просто..
                    Speed, give me what I need!
                    Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
                    Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)

Коментар

Полицай:- Голям ли да вадя или малък?Аз:- Дай малкия, че по тънко ще мине.-------------------------------------------Това беше при последната ми среща с пазителите на закона...Голям или малък е питане за фиш или акт :D
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги неможе някой от вас да не е писал тъпо обяснение Аз например най редовно ми се налага да пиша ..... Обикновенно е за скорост и скороста "естествено" не е моя или пък скоро стана птп и колегата ми който е без книжка и беше зад волана обяснява как не е могъл да спре и след това ми пишат акт на мене в който причината за удара беше ЗАЛЕДЯВАНЕ НА УЧАСТЪКА и разбира се безмисленото рязко спиране на таксиметровия шофьор в когото се врязяхме
                        Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
                        ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
                        DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Working...
                        X