Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котка в двигателя :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Котка в двигателя :)

Колеги, няма да повярвате какво ми се случи днес като тръгвах сутринта. Качвам се в колата и чувам някакво мяукане, обаче си мисля че котката е или около колата, или някъде под нея и ще се махне като тръгна. Тъкмо ще тръгвам и някакви хора ми чукат на стъклото да спра. Търсиме котка тук-котка там. Няма я. Накрая отворих капака и се оказа че се е сгушила в мъркучите до двигателя. А в тоя студ като се беше разтракал студения JTD и е изкарал акъла сигурно . Заключение: Даже и котките предпочитат JTD.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

А стига бе...
    N.Y. State of Mind

Коментар

Няма стига, На един клиент му беше умряла една котка в двигателния отсек на Шкода Форман/служебна/ и неможеше да запали понеже нещо се беше разложила и окъсила накой кабел.Гадост.

Коментар

Re: Котка в двигателя

Miraka написа:
        Колеги, няма да повярвате какво ми се случи днес като тръгвах сутринта. Качвам се в колата и чувам някакво мяукане, обаче си мисля че котката е или около колата, или някъде под нея и ще се махне като тръгна. Тъкмо ще тръгвам и някакви хора ми чукат на стъклото да спра. Търсиме котка тук-котка там. Няма я. Накрая отворих капака и се оказа че се е сгушила в мъркучите до двигателя. А в тоя студ като се беше разтракал студения JTD и е изкарал акъла сигурно . Заключение: Даже и котките предпочитат JTD.
        Това е най-важното !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Това е доказателство, че фиатите не са кокошарници По-скоро са коткарници
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Re: Котка в двигателя

Miraka написа:
            Колега, пренеси радостта си не в това, че сте намерили котката и, че предпочита JTD, а че не ти е направила проблем. Преди известно време някой беше споменал, мисля, че като си запалил Фиата и вътре една котка станала на сол. Отделно какво било под капака, но му е била нанесла и щети. СМЯТАЙ!
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Случва се. И аз имах моята истинска история с котка преди години :D .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

То неможе да возиш само кокони,трябва и по някоя котка чат пат
                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                I am in love with my cars

Коментар

мисля, че точно тук в форума, някой беше разправял, как си свалял скоростната кутия, за да освободи едно коте
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Еми дори и котките разбират от коли. :D :D :D :D
                    Виж бейби не сме глупаци,
                    ние сме отбор от здравеняци.
                    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

кола

Преди време и на мен ми се случи такова нещо ама на друга кола PUNTO беше се скрила там където е ECU му болтовете като дигнах капака не очаквах и замалко да го изпусна А назнам какво ще стане ако тръгне колата и животното е вътре
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ще станат кюфтета
                        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Преди малко като се прибирах, на паркинга пред блока една котка си показваше главата между предната гума и калника на един Опел. Застудя и животинките търсят къде да се стоплят.
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Може да е било котаран
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                            X