Колеги, няма да повярвате какво ми се случи днес като тръгвах сутринта. Качвам се в колата и чувам някакво мяукане, обаче си мисля че котката е или около колата, или някъде под нея и ще се махне като тръгна. Тъкмо ще тръгвам и някакви хора ми чукат на стъклото да спра. Търсиме котка тук-котка там. Няма я. Накрая отворих капака и се оказа че се е сгушила в мъркучите до двигателя. А в тоя студ като се беше разтракал студения JTD и е изкарал акъла сигурно . Заключение: Даже и котките предпочитат JTD.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котка в двигателя :)
Collapse
X
-
Re: Котка в двигателя
Miraka написа:Колеги, няма да повярвате какво ми се случи днес като тръгвах сутринта. Качвам се в колата и чувам някакво мяукане, обаче си мисля че котката е или около колата, или някъде под нея и ще се махне като тръгна. Тъкмо ще тръгвам и някакви хора ми чукат на стъклото да спра. Търсиме котка тук-котка там. Няма я. Накрая отворих капака и се оказа че се е сгушила в мъркучите до двигателя. А в тоя студ като се беше разтракал студения JTD и е изкарал акъла сигурно . Заключение: Даже и котките предпочитат JTD.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Котка в двигателя
Miraka написа:Колеги, няма да повярвате какво ми се случи днес като тръгвах сутринта. Качвам се в колата и чувам някакво мяукане, обаче си мисля че котката е или около колата, или някъде под нея и ще се махне като тръгна. Тъкмо ще тръгвам и някакви хора ми чукат на стъклото да спра. Търсиме котка тук-котка там. Няма я. Накрая отворих капака и се оказа че се е сгушила в мъркучите до двигателя. А в тоя студ като се беше разтракал студения JTD и е изкарал акъла сигурно . Заключение: Даже и котките предпочитат JTD.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Случва се. И аз имах моята истинска история с котка преди години :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Еми дори и котките разбират от коли. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар