Днес към 4 часа следобед ми се обажда приятелката ми, дето съм и дал Уното да го кара. Идвай, колата се счупи!!! Как така се счупи бре? Ми в една дупка скочих и колелото хлътна и колата не ще да върви. Мятам се на Капата и газ до Хладилника, там на левия завой за Зоологическата седи отстрани милото розово Уно, якоооооо наклонено напред и настрани, предно ляво колело почти се скрило в калника. До него стои Мариана и се чуди кво стаа. Станало бахти задръстването, там нали едни рейсове завиват, лудница и половина. Качих се в Уното и с зверско чегъртане го преместих отстрани, гумата направо се пързаля по подкалника, не можах да разбера кво точно е станало, ама имаше парчета от пружина по асфалта. И сега следва интересното - обаждам се на КАТ и искам да дойдат, за да напишат протокол за Каското. Тия почнаха да се офлянкват, имало много катастрофи, дъжд валял, нали разбирате. Аз им казах че кръстовището на Хладилника е задръстено и докато не дойдат, ще стоя там и ще снимам и утре снимките ще са по всички вестници, (това поне не ми е проблем да го организирам), а и ще ги изтипосам в новия брой на АутоБилд. Като чуха това, веднага довтасаха куките, обаче - за да напишат протокола, искаха всички документи на колата, вкл. и оригиналната полица за ГО. Тя не беше в Уното, само стикера и картончето, ама не били достатъчни. И си тръгнаха педерасите, като донеса полицата пак да ги извикам. Айде пак на Капата, газ до Кокаляне, взех полицата и се връщам, пак им звъня(вече беше станало 18,30.) Дойдоха след час и половина и написаха протокол, абе една камара хартии. Така с цената на около 4 часа загубено време имам протокол, застахователите ще поправят Уното и ще си осъдят скапаната община за парите. Мамка им...не ги жалете като си потрошите колите по дупките
![Twisted Evil](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_twisted.gif)
Коментар